counter

Βασίλης Καρράς: Όταν μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες

Βασίλης Καρράς: Όταν μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες
Βασίλης Καρράς: Όταν μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες

Έφυγε από τη ζωή την Παραμονή των Χριστουγέννων ο Βασίλης Καρράς σε ηλικία 70 ετών με την είδηση να βυθίζει στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, τους οικείους του, αλλά και τους θαυμαστές του.   

Η σορός του τραγουδιστή θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη (26/12) στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη από τις 09:00 έως 13:00 μ.μ, ενώ την Τετάρτη 27/12 στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του στην γενέτειρά του το Κοκκινοχώρι Καβάλας.   

Διαβάστε επίσης! Βασίλης Καρράς: Όσα είχε δηλώσει στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση - "Επιστρέφω στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή" 

Βασίλης Καρράς - Όταν μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες  

Ο Βασίλης Καρράς ήταν ένας από τους πιο μεγάλους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές, ο οποίος έχει καταφέρει να μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.  

Το 2017 ο τραγουδιστής έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο στάδιο Arena στη Σόφια της Βουλγαρίας, συγκεντρώνοντας 17.000 κόσμου. Παράλληλα, ακόμη 5.000 θεατές έμειναν έξω από το στάδιο, καθώς δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο, οι οποίοι είδαν τη συναυλία από video wall. Για τη συγκεκριμένη συναυλία ο Βασίλης Καρράς μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες, καθώς έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος τραγουδιστής που κατάφερε να γεμίσει το συγκεκριμένο στάδιο.   

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR