counter

Βασίλης Καρράς: Κατέρρευσε η σύζυγός του – Τραγική φιγούρα η κόρη του (φωτογραφίες)

Βασίλης Καρράς: Κατέρρευσε η σύζυγός του – Τραγική φιγούρα η κόρη του (φωτογραφίες)
Βασίλης Καρράς: Κατέρρευσε η σύζυγός του – Τραγική φιγούρα η κόρη του (φωτογραφίες)

Πλήθος κόσμου περιμένει από το πρωί της Τρίτης (26/12) καρτερικά για να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά, η σορός του οποίου τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Το "παρών" στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη δίνουν φυσικά οι δύο γυναίκες της ζωής του τραγουδιστή, η σύζυγός του, Χριστίνα και η κόρη τους, Ειρήνη.

Οι δυο τους ήταν στο πλευρό του Βασίλη Καρρά μέχρι το τέλος και ακόμη δε μπορούν να πιστέψουν ακόμη ότι ο αγαπημένος τους άνθρωπος δεν είναι πια στη ζωή. 

Φορώντας μαύρα ρούχα και γυαλιά ηλίου η Χριστίνα και η Ειρήνη Κεσογλίδου (το πραγματικό επώνυμο του Βασίλη Καρρά) δε μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Η σύζυγος του Βασίλη Καρρά ξέσπασε μάλιστα σε λυγμούς, με την κόρη της να την παίρνει αγκαλιά.

Διαβάστε επίσης: Bασίλης Kαρράς: Έφτασε στην εκκλησία η σoρός του - Συντετριμμένες η σύζυγoς και η κόρη του

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 12:30 από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Φιλόθεο, ενώ η ταφή θα γίνει στην γενέτειρα του Βασίλη Καρρά, το Κοκκινοχώρι Καβάλας την Τετάρτη (27/12) στις 12:00 το μεσημέρι.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, είναι αντί στεφάνων, να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Καρράς πέθανε το απόγευμα της Κυριακής (24/12) σε ηλικία 70 ετών. Εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες μέρες είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR