counter

Βασίλης Καρράς: Θλίψη στον επικήδειο - "Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα"

Βασίλης Καρράς: Θλίψη στον επικήδειο - "Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα"
Βασίλης Καρράς: Θλίψη στον επικήδειο - "Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα"

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/12) η εξόδιος ακολουθία του Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Η σορός του κοσμαγάπητου τραγουδιστή από τις 10 το πρωί έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, το οποίο πήρε παράταση λόγω της μεγάλης προσέλευσης και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 9 το βράδυ.

Γνωστοί καλλιτέχνες, πολιτικοί και φίλοι του Βασίλη Καρρά έδωσαν το "παρών" στο λαϊκό προσκύνημα. Ανάμεσα τους, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Βόλου και κουμπάρος του, Αχιλλέας Μπέος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Λένα Ζευγαρά, ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Άντζελα Δημητρίου κ.α.

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του Βασίλη Καρρά, ήταν ο άνθρωπος που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, κάτι που ήταν και επιθυμία της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης: Bασίλης Kαρράς: Έφτασε στην εκκλησία η σoρός του - Συντετριμμένες η σύζυγoς και η κόρη του

Όπως είπε στις δηλώσεις του αμέσως μετά την εξόδιο ακολουθία, η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα γίνει πραγματικότητα τον Ιούλιο.

"Σήμερα αποχαιρετούμε έναν τεράστιο καλλιτέχνη, τον Βασίλη μας. Και στον επικήδειο ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Ζήτησε η οικογένεια να εκφωνήσω τον επικήδειο. Με μεγάλη συγκίνηση το έκανα, γιατί ο Βασίλης πέρα από μεγάλος καλλιτέχνης ήταν και μεγάλος άνθρωπος. Και όλος αυτός ο κόσμος που είναι εδώ αποδεικνύει πόσο αγαπούσε αυτόν τον άνθρωπο. Η συναυλία που επιθυμούσε να πραγματοποιηθεί με τους 3.000 μουσικούς επί σκηνής, θα γίνει προς τιμήν του, στην Αθήνα και θα καταγραφεί για το βιβλίο Γκίνες. Καλό ταξίδι Βασίλη μας" είπε χαρακτηριστικά.

Να τονίσουμε πως η ταφή του Βασίλη Καρρά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 12:00 στη γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι του δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα, όπως επιθυμούσε και ο ίδιος.

Πηγή βίντεο: thesstoday

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR