counter

Βασίλης Καλλίδης: Που χάθηκε ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη;

Βασίλης Καλλίδης: Που χάθηκε ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη;
Βασίλης Καλλίδης: Που χάθηκε ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη;

Ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη, φέτος, ο Βασίλης Καλλίδης, αποχώρησε από την εκπομπή με προσωπική του απόφαση. «Την Ελένη θα την αγαπώ πάντα σαν μια καλή φίλη και θα περιμένω με αγωνία κάποιο τηλεοπτικό της κάλεσμα. Της είπα ότι δεν προλαβαίνω και με άφησε να πάρω την τελική απόφαση. Είμαι  στεναχωρημένος, μια και άφησα το τηλεοπτικό σπίτι μου. Στην Ελένη οφείλω ό,τι ξέρω από τηλεόραση. Τη λατρεύω και δεν θα ήθελα να τη χάσω από φίλη, όμως έβαλα στην άκρη το συναίσθημα και επικράτησε η λογική» είχε δηλώσει λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του.

Η νέα χρονιά, σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα Espresso, βρήκε τον Βασίλη Καλλίδη να περιπλανιέται ως τουρίστας στις κινεζικές γειτονιές του Χονγκ Κονγκ, ψάχνοντας για μαγαζιά με καλό φαγητό και χειροποίητα προϊόντα, γνωστή τακτική που εφαρμόζει και στην Αθήνα, αναζητώντας το διαφορετικό, και να μοιράζεται τις ανακαλύψεις του με τους αναγνώστες των βιβλίων του και τους διαδικτυακούς του φίλους. 

Σήμερα διατηρεί ένα μεταμοντέρνο fast food στη Λαχαναγορά με απίστευτο street food για λάτρεις του cult, σερβίροντας hot dogs, μπιφτέκια, τηγανητό κοτόπουλο και άλλες λιχουδιές, ενώ ετοιμάζει ένα νέο βιβλίο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR