counter

Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: "Τρεις λαλούν και οχτώ χορεύουν"

Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: "Τρεις λαλούν και οχτώ χορεύουν"
Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: "Τρεις λαλούν και οχτώ χορεύουν"

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο, Βασιλική Μπασιούρη μίλησε ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με την Τέτα Καμπουρέλη.

«Δεν ξέρω κάτι, δεν έχει βγει ακόμα το διαζύγιο. Μπήκαν οι πρώτες υπογραφές. Ουσιαστικά έχει τυπωθεί, πρέπει να καθαρογράφει, να μας το δώσουν να το υπογράψουμε και να το καταθέσουμε», είπε αρχικά ο γνωστός θεατρικός παραγωγός.

Διαβάστε επίσης: Bασίλης Γκoυρούσης: Οι πλαστικές που έκανε στο πρόσωπο και τα "καρφιά" για τον σύντροφo της Tέτας Kαμπουρέλη

Όταν στη συνέχεια ο Βασίλης Γκουρούσης ρωτήθηκε για τη δήλωση της Τέτας Καμπουρέλη: «Βγήκε το διαζύγιο, είμαι ελεύθερη και ωραία, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα έπρεπε και οι δύο να ελευθερωθούμε», απάντησε: «Τρεις λαλούν και οχτώ χορεύουν».

Τέλος, ο Βασίλης Γκουρούσης ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με την Τέτα Καμπουρέλη μετά τον χωρισμό, με τον ίδιο να σχολιάζει: «Έχουμε μια τυπική επικοινωνία. Τι άλλο; Μια χαρά είμαστε. Ο χωρισμός μας δεν έχει επηρεάσει τη σχέση με τα παιδιά, ο καθένας τραβάει τον δρόμο του. 40 χρόνια ήμασταν μαζί».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR