counter

Βασίλης Δημάκης: Η απάντηση στα social media σε εκείνους που κατέκριναν τον αρραβώνα του με την Ερασμία Μάνου

Βασίλης Δημάκης: Η απάντηση στα social media σε εκείνους που κατέκριναν τον αρραβώνα του με την Ερασμία Μάνου
Βασίλης Δημάκης: Η απάντηση στα social media σε εκείνους που κατέκριναν τον αρραβώνα του με την Ερασμία Μάνου

Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψη της Ερασμίας Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου πως αρραβωνιάστηκε με τον κράτούμενο Βασίλη Δημάκη, εκείνος θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποιες λεπτομέρειες που ειπώθηκαν και γράφτηκαν ενώ δεν ισχύουν.

Βασίλης Δημάκης – Η ανάρτησή του

«Εγώ και η σύντροφός μου , Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς για τις όμορφες και εγκάρδιες ευχές σας !!! Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να επισημάνω δυο – τρία πραγματάκια , που θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο να διευκρινιστούν , αφού ο καθένας βγαίνει και λέει “το μακρύ του και το κοντό του” , χωρίς να έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει την εγκυρότητα όλων όσων αναπαράγει.

Δείτε επίσης - Ερασμία Μάνου: Η ανάρτηση-απάντηση στους επικριτές της για τη σχέση της με τον Βασίλη Δημάκη

α) Ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί καλάσνικοφ , σε καμία ένοπλη ληστεία κατά το εκνομο παρελθόν μου !

β) Ουδέποτε έχω διαπράξει κλοπές και δη μάλιστα σε ιδιώτες , επιχειρηματίες και τα λοιπά , όπως άστοχα αναφέρθηκε χθες στην Τατιάνα Στεφανιδου και σε άλλα τηλεοπτικά μέσα και site ..

γ) Ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για τρομοκρατία , όπως επίσης , ποτε δεν έχω κατηγορηθεί για χρηματοδότηση του λεγόμενου “επαναστατικού ταμείου”… δ) Τέλος, ποτε δεν έχει ασκηθεί βία από μένα , κατά τη διάπραξη των απαλλοτριώσεων του παρελθόντος!

Με τον νέο δημοσιογραφικό νόμο , ο αναπαράγων , φέρει την ίδια ευθύνη με αυτόν που αναπαρήγαγε πρώτος την είδηση ! Με την συνήγορο μου κυρία Ηλέκτρα-Λήδα Κούτρα , προτιθεμεθα να προσφυγουμε άμεσα στη Δικαιοσύνη , εάν μετά τη δημοσίευση της παρούσας δήλωσης δεν ανασκευάσουν , όλοι όσοι ψευδώς αναπαρήγαγαν ένα σωρό λίβελους και κιτρινισμούς χειριστου είδους !

Τώρα εάν δεν ανασκευάσουν , κανένα πρόβλημα (!) Θα σας ευχαριστούμε πολύ για το ακούσιο μεν , υπέροχο δε , δώρο γάμου που θα μας κάνετε … Αυτά τ ολίγα.. “Και στα δικά σας”…» γράφει στην ανάρτησή του ο Βασίλης Δημάκης στον λογαριασμό του στο Facebook.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR