counter

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Κρομμύδα: Πέθανε ο πατέρας του από κορονοϊό

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Κρομμύδα: Πέθανε ο πατέρας του από κορονοϊό
Βαρύ πένθος για τον Κώστα Κρομμύδα: Πέθανε ο πατέρας του από κορονοϊό

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Κρομμύδα, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες θρηνεί την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα από κορονοϊό. Ο πατέρας του ηθοποιού και συγγραφέα έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 92 χρονών.

Ο Κώστας Κρομμύδας τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook το πρωί της Τρίτης. Ο ίδιος έγραψε: «Ο πατέρας μας έφυγε ήσυχα χθες βράδυ στα 92 του... έδωσε πολλές μάχες στη ζωή του, αλλά αυτή την τελευταία με τον Κορονοιό́ δεν την κέρδισε. Αφήνει πίσω του παιδιά εγγόνια, δισέγγονα, αλλά και μια ζωή γεμάτη, χορτασμένη. Αυτό που μου σφίγγει τις τελευταίες ώρες την καρδιά είναι ότι πέρασαν εννέα μήνες χωρίς μια αγκαλιά, μια αγκαλιά που τελικά δεν θα ξανανιώσω ποτέ...».

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέαςΚώστας Κρομμύδας είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του και μάλιστα κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας τον περασμένο Απρίλιο, είχε συγκινήσει, όταν είχε ανεβάσει στο Instagram μία εικόνα από την βιντεοκλήση που έκανε στον 92χρονο πατέρα του, ο οποίος ζούσε μόνιμα στα Τρίκαλα.

«Στα 92 του πλέον ο πατέρας μου δεν δείχνει να ανησυχεί και πολύ για τον κορονοϊό. Το κάνουμε εμείς όμως γιατί απλά, έτσι πρέπει… η τεχνολογία μας επιτρέπει τουλάχιστον να βλεπόμαστε! Συμφωνήσαμε μόλις το κακό περάσει να πάω στα Τρίκαλα να τον πάρω και να πάμε μια μεγάλη εκδρομή με το αυτοκίνητο…» είχε γράψει ο Κώστας Κρομμύδας.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR