counter

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Παπακώστα

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Παπακώστα
Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Παπακώστα

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Παπακώστας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Ο σεφ και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη έκανε μια ανάρτηση το απόγευμα της Παρασκευής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του πατέρα του, ενώ παράλληλα τον αποχαιρέτησε.

Γιώργος Παπακώστας – Η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του

«Σήμερα ήρθε η μέρα που από μικρό παιδί απέφευγα ακόμα και να σκεφτώ. Σήμερα έφυγε ο ήρωας μου! Ο Batman μου, ο 007 μου, ο Corleone. Έχουν περάσει λίγες ώρες και ήδη αισθάνομαι ότι είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που του πήραν το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού του.

Ο μπαμπάς αγαπήθηκε από πάρα πολύ κόσμο και κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο συνειδητοποιώ ότι το κενό που αφήνει είναι τεράστιο. Την Δευτερά στις 12 το μεσημέρι θα τον αποχαιρετήσουμε στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη. Σας ευχαριστώ όλους για την θέση που έχετε στη καρδιά σας για τον άρχοντα John Pappas», έγραψε ο Γιώργος Παπακώστας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Παπακώστας το μεσημέρι της Παρασκευής δεν βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη να λέει για την απουσία του: «Δυστυχώς κάτι σοβαρό συνέβη στον οικογενειακό κύκλο του Γιώργου Παπακώστα γι’ αυτό και είπαμε τελευταία στιγμή στον Γιώργο Τσούλη».

 

Photo Credits: Instagram @georgepapakostas

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR