counter

Βαρύ πένθος για ηθοποιό και πρώην διαγωνιζόμενο του GNTM

Βαρύ πένθος για ηθοποιό και πρώην διαγωνιζόμενο του GNTM
Βαρύ πένθος για ηθοποιό και πρώην διαγωνιζόμενο του GNTM

Στο πένθος βυθίστηκε ο Μάκης Κατσανέας, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις auditions του τέταρτου κύκλου του GNTM.

Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα, Ρεγγίνα, σε ηλικία 56 ετών μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η Ρεγγίνα Αντωνέλου πέθανε την Πέμπτη 11 Μαΐου και η κηδεία της έγινε την Κυριακή 14 Μαΐου.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Μάκης Κατσανέας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Να θυμίσουμε, πως ο Μάκης Κατσανέας είχε καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση του ριάλιτι μόδας, καθώς είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή. Ωστόσο, μπορεί ο ηθοποιός και ο συγγραφέας να μην μπήκε στο σπίτι, αλλά τον είδαμε τελικά τηλεοπτικά στη σειρά του ΑΝΤ1 “Η κλινική”.

Δείτε επίσης! Ο Μάκης Κατσανέας έγινε πατέρας

Η ανάρτηση του Μάκη Κατσανέα και της συζύγου του

«Την Πέμπτη 11/5  απεβίωσε η πολύτιμη μητέρα μας Ρεγγίνα Αντωνέλου μετά από μάχη που έδωσε για μικρό διάστημα με τον καρκίνο. Η αποχαιρετιστήρια συνάντηση θα γίνει την Κυριακή στις 17:00 . Έπειτα από επιθυμία της θα γίνει πολιτική κηδεία στο κοιμητήριο αγίων Θεοδώρων. Άλλη μια επιθυμία της προαιρετικά είναι η παρευρισκόμενοι να φορούν λευκή ενδυμασία. Προς τιμήν της προσφοράς και του αγώνα που έδωσε η πολυτιμή μας μητέρα καλούμε όλους όσους παρευρεθούν στην κηδεία αντί για στεφάνια να φέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διανεμηθούν σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες», έγραψε ο Μάκης Κατσανέας.

Η σύζυγος του Μάκη Κατσανέα, Φανή Παρλή, σε ανάρτησή της έγραψε: «Η γλυκιά, κουλ, όμορφη πεθερά μου έφυγε, μας άφησε… πήγε μάλλον να ζήσει κάπου καλύτερα, γιατί εδώ ταλαιπωρήθηκε πολύ, αν και αγαπούσε πολύ τη ζωή…. Τι κρίμα και άδικο, ήταν τόσο νέα… Είχε νικήσει μια φορά τον καρκίνο, ήταν αγωνίστρια άλλωστε, τη δευτέρη φορά ήταν αλύπητος ο άτιμος… Μεγάλωσε τέσσερα παιδιά και εργάστηκε πολύ σκληρά για να μην τους λείψει τίποτα, αλλά κυρίως αγάπη… Και σε εμένα, ήταν σαν δεύτερη μάνα μου και με στήριξε τόσο πολύ στην εγκυμοσύνη μου… Ήξερε πόσα περνάει μια έγκυος γυναίκα και πόσο σημαντικό είναι να είμαστε δίπλα σε μια νέα μανούλα και να την στηρίζουμε…Πεθερούλα μου, Ρεγγίνα μου… Σε αγαπώ πολύ, σε ευχαριστώ για όλα και θα σε έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου…. Μακάρι το κοριτσάκι μας να μπορουσε να σε χαρεί λίγο περισσότερο… Ανύπωτος ο πόνος για τα παιδιά σου, ήσουν μια πολύ καλή μαμά… Οι λεβέντες σου ήταν εκεί μέχρι το τέλος να σε φροντίσουν, όπως τους φρόντιζες εσύ τόσα χρόνια… Την Κυριακή που κανονικά θα γιόρταζες, εμείς με λύπη θα σε αποχαιρετήσουμε…Φορώντας όμως λευκά, όπως ήθελες και κάνοντας καλό για κάποιους άλλους, όπως έκανες πάντα εσυ… Καλό ταξίδι… Ρεγγίνα Αντωνέλλου, ετών 56, Αγωνίστρια, Μαχήτρια, ΜΑΜΑ…».

Δείτε τις αναρτήσεις που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR