counter

Barton Cowperthwaite: Ο ηθοποιός ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο

Barton Cowperthwaite: Ο ηθοποιός ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο
Barton Cowperthwaite: Ο ηθοποιός ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο

Με καρκίνο στον εγκέφαλο σε δεύτερο στάδιο διαγνώστηκε ο ηθοποιός Barton Cowperthwaite.

Ο 31χρονος ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά του Netflix, «Tiny Pretty Things» έκανε την αποκάλυψη με μια ανάρτηση στο Instagram και τόνισε πως θα υποβληθεί σε εγχείρηση εγκεφάλου για την αφαίρεσή του όγκου.

«Λοιπόν…. Χθες διαγνώστηκα με τουλάχιστον ένα γλοίωμα σταδίου 2. Είναι ένας όγκος εγκεφάλου αρκετά αξιοπρεπούς μεγέθους. Τα κύτταρα του όγκου προέρχονται από τον εγκέφαλο, επομένως ο καρκίνος δεν έχει πάει πουθενά αλλού στο σώμα.

Η μόνη θεραπεία για κάτι τέτοιο είναι η χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Οι γιατροί μέχρι στιγμής είναι σίγουροι ότι θα μπορέσουν να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο μέρος του όγκου και ότι μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση και κάποια αποκατάσταση, θα λειτουργήσω σαν τον εαυτό μου (καταπληκτικός, ταλαντούχος, λαμπρός, ξεκαρδιστικός).

Η οικογένειά μου και εγώ χρειαζόμαστε αρκετές μέρες για να πάρουμε και δεύτερες γνώμες. Σχεδιάζουμε να πάμε στο χειρουργείο στα μέσα ή στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να είμαι ανοιχτός για το ταξίδι εδώ. Σχεδιάζω να επιστρέψω πλήρως για να είμαι καλύτερος από την προηγούμενη δόξα μου! Μη διστάσετε να απευθυνθείτε και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να παραμείνω συνδεδεμένος με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ» έγραψε ο ηθοποιός.

Μαζί με το μήνυμα, ο Barton Cowperthwaite μοιράστηκε μια φωτογραφία του να κάνει το σήμα της νίκης μέσα στο νοσοκομείο. Ανέβασε επίσης δύο φωτογραφικές σαρώσεις του εγκεφάλου του που δείχνουν τον μεγάλο όγκο να αναπτύσσεται στο άνω ημισφαίριο του κρανίου του.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barton Cowperthwaite (@bartonc)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR