counter

Barack Obama: 10 αστείες στιγμές του που θα μας μείνουν αξέχαστες

Barack Obama: 10 αστείες στιγμές του που θα μας μείνουν αξέχαστες
Barack Obama: 10 αστείες στιγμές του που θα μας μείνουν αξέχαστες

Αναμφίβολα, αν θα έπρεπε να διαλέξουμε μία στιγμή που θα μας μείνει αξέχαστη κατά τη διάρκεια της θητείας του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama, αυτή θα ήταν η στιγμή που κατέβηκε από το ιδιωτικό αεροπλάνο του στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά κι εκείνη που φωτογραφήθηκε με φόντο τον Παρθενώνα.

Ο Barack Obama στην Ακρόπολη

Η αλήθεια είναι πως όσο το σκεφτόμαστε, τόσο περισσότερες θυμόμαστε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα. Εκτός από αυτές, όμως, υπάρχουν δεκάδες ακόμα οι οποίες θα μας μείνουν αξέχαστες. Έτσι, λοιπόν, λίγο προτού ο Barack Obama αφήσει πίσω του τον Λευκό Οίκο (τον οποίο μας έκανε να δούμε με άλλο μάτι) για να εγκατασταθεί στη νέα κατοικία του μαζί με την οικογένειά του, σκεφτήκαμε να συγκεντρώσουμε τις 10 πιο αστείες στιγμές κατά τη διάρκεια της 8χρονης θητείας του. Τι λέτε, πάμε να τις θυμηθούμε;

Ο Barack Obama

1. O Barack Obama απονέμει το Presidential Medal of Freedom στον Joseph Medicine Crow κατά τη διάρκεια μίας ξεχωριστής τελευτής η οποία πραγματοποιήθηκε στον λευκό Οίκο στις 12 Αυγούστου του 2009.  

Ο Barack Obama

2. Ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, λαμβάνει ως δώρο μία παραδοσιακή κουβέρτα κι ένα καπέλο κατά τη διάρκεια του Tribal Nations Conference του Λευκού Οίκου, που πραγματοποιήθηκε στο Andrew W. Mellon Auditorium στις 26 Σεπτεμβρίου 2016. Πρόκειται για μία διάσκεψη η οποία παρέχει στους ηγέτες των φυλών τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν άμεσα με τους ομοσπονδιακούς αξιωματούχους της κυβέρνησης και των μελών του Συμβουλίου του Λευκού Οίκου για τις υποθέσεις των Ιθαγενών της Αμερικής.

Ο Barack Obama

3. Ο Barack Obama αγοράζει χριστουγεννιάτικα δώρα (κόκαλα και λιχουδιές) για τον σκύλο του Bo από ένα pet shop στη Virginia των ΗΠΑ, στις 21 Δεκεμβρίου του 2011.

Ο Barack Obama

4. Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε τον Barack Obama να σκύβει προκειμένου να χαιρετίσει τον αγαπημένο του σκύλο Bo έξω από το Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, στις 15 Μαρτίου του 2012.

Ο Barack Obama

5. Ο 8 μηνών Cooper Wall Wagner βάζει τα δαχτυλάκια του στο στόμα του Barack Obama κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προεδρικού ζεύγους στο Kaneohe της Hawaii. Εκεί, συναντήθηκε με τις οικογένειες των στρατιωτικών και γευμάτισαν μαζί τους ανήμερα τα Χριστούγεννα το 2011.

Ο Barack Obama

6. Στις 11 Οκτωβρίου του 2010, ο Barack Obama κοιτάζει τον μικρό Francisco, έναν μαθητή της Α΄ Δημοτικού από το Bronx από την ταινία "Waiting for Superman" ο οποίος κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου.

Ο Barack Obama

7. Εδώ, βλέπουμε τον Barack Obama να περνάει λίγο χρόνο με τα παιδιά τα οποία επισκέφθηκαν τον Λευκό Οίκο στις 5 Ιουλίου του 2011.

Ο Barack Obama

8. Ο Barack Obama καλωσορίζει τον κόσμο στο πασχαλινό κυνήγι θησαυρού στον Λευκό Οίκο, στις 13 Απριλίου του 2009.   

Ο Barack Obama

9. Μετά την επίσκεψή του στη Μαδρίτη, ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, επισκέπτεται τη ναυτική βάση στην Ανδαλουσία, λίγο πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, στις 10 Ιουλίου του 2016.

Ο Barack Obama

10. Ο Barack Obama επιστρέφει στο Οβάλ Γραφείο αφού προηγουμένως έχει καλωσορίσει την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, πρωταθλήτρια του Super Bowl στις 8 Ιουνίου του 2012.

 

Photos (1-10): Abacapress/Visualhellas.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR