counter

Βανέσα Μπράιαντ: Ράγισε καρδιές η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του Κόμπι και της 13χρονης κόρης τους

Βανέσα Μπράιαντ: Ράγισε καρδιές η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του Κόμπι και της 13χρονης κόρης τους
Βανέσα Μπράιαντ: Ράγισε καρδιές η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του Κόμπι και της 13χρονης κόρης τους

O τραγικός θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης τους, Τζιάνα, άλλαξε για πάντα τον κόσμο της Βανέσα Μπράιαντ.

Η σύζυγος του θρύλου του NBA τέσσερις μέρες το δυστύχημα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και ράγισε καρδιές.

Η Βανέσα Μπράιαντ ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη που έδωσε μετά τον χαμό του Κόμπι και την Τζιάνα, ενώ στάθηκε στο πλευρό και των άλλων οικογενειών που πενθούν. Παράλληλα δημοσίευσε και μια οικογενειακή φωτογραφία με την ίδια, τον σύζυγό της και τις τέσσερις κόρες τoυς.

Αναλυτικά, η Βανέσα Μπράιαντ έγραψε στο Instagram:

Τα κορίτσια μου και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μας έδειξαν στήριξη και αγάπη σε αυτή την τραγική στιγμή. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Σίγουρα τις χρειαζόμαστε. Είμαστε συνεντριμένες από την ξαφνική απώλεια του λατρεμένου μου σύζυγου, Κόμπι - έναν απίστευτο πατέρα για τα παιδιά μας και της πανέμορφης και γλυκιάς κόρης μου Τζιάνα - μία αξιαγάπητη, πανέξυπνη και όμορφη κόρη και απίστευτη αδελφή για τη Ναταλία, τη Μπιάνκα και την Κάπρι.

Είμαστε ακόμα συντετριμμένες για τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους την Κυριακή και μοιραζόμαστε την θλίψη τους. Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο μας αυτή τη στιγμή. Ανακουφίζομαι ξέροντας ότι ο Κόμπι και η Τζίτζι ήξεραν ότι τους αγαπούσαν τόσο βαθιά. Ήμασταν εξαιρετικά ευλογημένοι που τους είχαμε στη ζωή μας. Εύχομαι να ήταν μαζί μας για πάντα. Ήταν ευλογία για εμάς και μας τους πήραν πολύ γρήγορα.

Δεν είμαι σίγουρη τι επιφυλάσσει η ζωή για εμάς από εδώ και πέρα, αλλά είναι αδύνατο να φανταστώ την ζωή μας χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε μέρα και παλεύουμε, επειδή ο Κόμπι και το μωρό μου, η Τζίτζι, μας φωτίζουν τον δρόμο. Η αγάπη μας για αυτούς είναι ατελείωτη και αμέτρητη. Απλώς εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω. Θα τους έχουμε μαζί μας για πάντα.

Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε την χαρά, το πένθος και για την στήριξή σας σε εμάς. Σας ζητάμε να μας δώσετε σεβασμό και να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας, αφού θα χρειαστούμε χρόνο για να μπούμε σε μία νέα πραγματικότητα.

Για να τιμήσουμε την οικογένεια της Team Mamba, το Mamba Sports Foundation έχει δημιουργηθεί το MambaOnThree Fund για να βοηθήσει στην στήριξη των άλλων οικογενειών που επηρεάστηκαν από την τραγωδία. Για να συνεισφέρετε παρακαλώ πηγαίνετε στο MambaOnThree.org.

Για να στηρίξετε περισσότερο την κληρονομιά του Κόμπι και της Τζιάνα στο νεανικό αθλητισμό, παρακαλώ επισκεφτείτε το MambaSportsFoundation.org.

Σας ευχαριστώ πολύ που μας σηκώσατε με τις προσευχές σας και που αγαπάτε τον Κόμπι, την Τζίτζι, τη Ναταλία, τη Μπιάνκα, την Κάπρι και εμένα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR