counter

Βανέσα Μπράιαντ: Αποκάλυψε ότι ο Κόμπι της είχε κάνει δώρο το μπλε φόρεμα από την ταινία "Notebook"

Με μια ανατριχιαστική ομιλία για τον αδικοχαμένο σύζυγό της, Κόμπι Μπράιαντ και την κορούλα τους, που σκοτώθηκαν στις 26 Ιανουαρίου 2020, η Βανέσα, συγκλόνισε το Staples Center!

Η Βανέσα Μπράιαντ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι με τον Κόμπι ήλπιζαν να γεράσουν μαζί όπως οι πρωταγωνιστές στη ρομαντική ταινία «Notebook» («Το Ημερολόγιο») με πρωταγωνιστές τους Ρέιτσελ Μακ Ανταμς και Ράιν Γκόσλινγκ.

Μάλιστα η Βανέσα Μπράιαντ αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, τής έκανε δώρο το μπλε φόρεμα που φορούσε η Ρέιτσελ Μακ Ανταμς ως «Άλι» στην ομώνυμη ταινία.

«Όταν τον ρώτησα γιατί επέλεξε το μπλε φόρεμα, είπε ότι είναι επειδή είναι από τη σκηνή που η Άλι επιστρέφει στον Νώε. Ελπίζαμε να γεράσουμε μαζί όπως στην ταινία. Είχαμε πραγματικά μια υπέροχη ιστορία αγάπης», είπε χαρακτηριστικά η Βανέσα Μπράιαντ.

Μετά το μνημόσυνο, η σχεδιάστρια κουστουμιών Karyn Wagner σε συνέντευξη της στο Τhe Hollywood Reporter αποκάλυψε πως δεν έμαθε ποτέ ότι οι Μπράιαντς ήταν οι ιδιοκτήτες του φορέματος που είχε σχεδίασε στην ταινία το 2004.

«Δεν είχα ιδέα. Όταν τελείωσα την ταινία, έβαλα το φόρεμα σε ένα κουτί και το πήγα στην αποθήκη. Άρχισα να κλαίω. Ακόμα κυλούν δάκρυα στο πρόσωπό μου. Τι ευλογία! Είμαι τόσο χαρούμενης που μπόρεσα να συνεισφέρω λίγο στην ιστορία αυτού του καταπληκτικού ανθρώπου», είπε η Wagner.

Σε μια ανάρτηση της στο λογαριασμό της στο Instagram το 2013, η Βανέσα Μπράιαντ είχε μοιραστεί μια φωτογραφία από το μπλε φόρεμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR