counter

Βανέσα Αδαμοπούλου: "Σοκ και δέος!"

Βανέσα Αδαμοπούλου: "Σοκ και δέος!"
Βανέσα Αδαμοπούλου: "Σοκ και δέος!"

Βανέσα Αδαμοπούλου

Η Βανέσα Αδαμοπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Χριστίνα Ζάχου και μίλησε για τις σκέψεις της λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Κάποιες γυναίκες υποστηρίζουν πως ποτέ δεν είσαι έτοιμη να γίνεις μητέρα μέχρι που θα γεννηθεί το παιδί. Συμφωνείς; Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένη, και ειδικά όταν είσαι σε φάση που δεν το έχεις κυνηγήσει. Ήταν τελείως τυχαίο. Σοκ και δέος! Τον πρώτο καιρό ήταν διφορούμενα τα συναισθήματά μου, γιατί δεν το περίμενα. Επιπλέον, δεν ήμουν σε φάση να διακόψω την κύηση, οπότε ήρθα προ τετελεσμένου γεγονότος.

Αισθάνθηκες πως ο ερχομός του παιδιού είναι το επόμενο βήμα στη σχέση σου με τον Ιωάννη Παπαζήση; Αυτό είναι κάτι πολύ γενικό και δεν ισχύει για μένα, καθώς δεν πιστεύω πως όλα τα ζευγάρια πρέπει να κάνουν παιδιά. Ένα ζευγάρι μπορεί να περνάει τέλεια μαζί, να έχουν μια σχέση που τους ολοκληρώνει και να προτιμούν να είναι σύντροφοι για μια ζωή. Θέλω να σου πω πως ο πιο εύκολος τρόπος για να χωρίσεις με το σύντροφό σου είναι όταν περιμένεις παιδί. Ειλικρινά δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος και θα με καταλάβουν τα ζευγάρια που περιμένουν παιδί, γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR