counter

Βανέσα Αδαμοπούλου: Ο χωρισμός από τον Ιωάννη Παπαζήση και η σχέση τους σήμερα

Βανέσα Αδαμοπούλου: Ο χωρισμός από τον Ιωάννη Παπαζήση και η σχέση τους σήμερα
Βανέσα Αδαμοπούλου: Ο χωρισμός από τον Ιωάννη Παπαζήση και η σχέση τους σήμερα

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει ξεκινήσει το μεταπτυχιακό της στην θεατρολογία, ενώ εξήγησε γιατί δεν θα πήγαινε στο Survivor, παρότι έχει δεχτεί πρόταση δυο φορές. Παράλληλα, η Βανέσα Αδαμοπούλου αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση. 

Τι είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου για τον Ιωάννη Παπαζήση

«Ο Ιάσωνας όταν στην αρχή μας έβλεπε στην τηλεόραση νόμιζε πως όλοι οι γονείς κάνουν αυτή τη δουλειά… Με τον Ιωάννη είναι πολύ καλά τα πράγματα. Δεν πιστεύω πως δυο άνθρωποι που είναι 15 χρόνια μαζί δεν ταιριάζουν. Απλά κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και ολοκληρώνονται. Σε ένα χωρισμό οφείλουν και οι δύο να σέβονται την ιστορία τους. Επειδή σεβόμαστε την ιστορία μας και αυτό που είχαμε και έχουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Η αγάπη δεν τελειώνει, αλλά όλο το άλλο κομμάτι είναι πολύ προσωπικό. Δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται. Δεν είναι έτσι ακριβώς, ότι είχε τελειώσει κάτι. Είναι δικά μας θέματα αυτά. Αν μου γινόταν πρόταση για εκπομπή με τον Ιωάννη μπορεί να το έκανα… εκείνος δεν ξέρω!» εξομολογήθηκε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR