counter

Βανέσα Αδαμοπούλου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Βανέσα Αδαμοπούλου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε από την περίοδο της εγκυμοσύνης της
Βανέσα Αδαμοπούλου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και του Ηλία Μαραβέγια, έγινε γνωστό πως Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου ύστερα από 15 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Όπως διαβάσαμε, αξιόπιστη πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε πως ο γοητευτικός πρωταγωνιστής του σίριαλ του Alpha «Αγγελική» και η όμορφη τραγουδίστρια, η οποία ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με τη συγγραφή μυθιστορημάτων, ζουν χωριστά από τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, η Βανέσα Αδαμοπούλου έχει παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσονα, ενώ ο Ιωάννης Παπαζήσης έχει νοικιάσει διαμέρισμα μέσω Airbnb στην ίδια περιοχή, ώστε να βρίσκεται κοντά τους για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή.

Παρά τον χωρισμό, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές και αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό, καθώς η απολυτή προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει έξι ετών. Με γνώμονα αυτό, λοιπόν, φροντίζουν οι όποιες διαφορές τους να μην παίρνουν διαστάσεις ούτε δημοσιότητα.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η Βανέσα αναπόλησε την περίοδο που ήταν έγκυος στον πρίγκιπά της.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της πριν από πέντε χρόνια.  

Όπως θα παρατηρήσετε στη φωτογραφία που ακολουθεί, η Βανέσα Αδαμοπούλου πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR