counter

Βανέσα Αδαμοπούλου: Απαντάει για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τον Ιωάννη Παπαζήση

Βανέσα Αδαμοπούλου: Απαντάει για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τον Ιωάννη Παπαζήση
Βανέσα Αδαμοπούλου: Απαντάει για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τον Ιωάννη Παπαζήση

Εδώ και λίγο καιρό υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Ιωάννη Παπαζήση και την Βανέσα Αδαμοπούλου να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας.

Το πρωί της Πέμπτης η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.

«Είμαι 15-16 χρόνια στο χώρο και από τότε που ξεκίνησα έχω μια φιλοσοφία και μία στάση ζωής, πιο διακριτική. Ήμουν πάντα διακριτικός άνθρωπος ειδικά όσον αφορά τα προσωπικά μου και κυρίως τα οικογενειακά μου, γιατί μιλάμε για οικογένεια δεν είναι απλά προσωπικά. Δεν έχω σχολιάσει ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα το κάνω ούτε τώρα και χαίρομαι να σέβονται αυτό και οι συνομιλητές μου. Ήμουν πάντα διακριτική και δεν αισθάνομαι υποχρεωμένη ούτε να διαψεύδω, ούτε να επιβεβαιώνω πράγματα. Έχω μάθει να θωρακίζομαι. Είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο. Δεν έχω παράπονο ότι έχω δει κάτι φρικαλέο ή που να ενοχλήσει. Έχω βάλει άλλες υποχρεώσεις στη ζωή μου. Πιο σημαντικά πράγματα θεωρώ το παιδί και την οικογένεια και όχι αυτά που γράφονται ή αυτά που λέει ο κόσμος γενικά. Είμαι άνθρωπος αυτόφωτος και μόνη μου βρίσκω τις ισορροπίες μου. Το έχω κάνει με πολύ δουλεοά και “βουτιά”», είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου αποφεύγοντας να απαντήσει στις φήμες χωρισμού.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την απάντηση της Βανέσας Αδαμοπούλου:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR