counter

Βάνα Μπάρμπα: Τι λέει για τη σχέση με την έφηβη κόρη της;

Βάνα Μπάρμπα: Τι λέει για τη σχέση με την έφηβη κόρη της;
Βάνα Μπάρμπα: Τι λέει για τη σχέση με την έφηβη κόρη της;

Βάνα Μπάρμπα

Συνέντευξη στο ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με την κόρη της.

Έχει δει παλιές φωτογραφίες σου;  Ναι. Ειλικρινά βρίσκω µια υγεία στην απαξίωσή της. ∆εν θέλω να µε έχει είδωλο, γι' αυτό και στο σπίτι µας δεν υπάρχουν φωτογραφίες µου. Ακόµα και δουλειές µου, όπως το Meditaranneo, δεν τις έχει δει. Θέλω να µε θαυµάζει ως µάνα και ψυχή, όχι ως καλλιτέχνιδα. Σίγουρα αγαπάει και θαυµάζει τη µητέρα της, αλλά όταν τη ρωτάνε: «Είσαι η κόρη της Βάνας;» αισθάνοµαι ότι πνίγεται. Όταν ήταν µικρή, έκρυβε ότι είναι κόρη µου. Όταν τη ρωτούσαν: «Ποιο είναι το όνοµα της µητέρας σου;», απαντούσε: «Μαρίνα τάδε». ∆εν ήθελε να είναι το παιδί µιας διάσηµης. Αυτό το βρίσκω φυσιολογικό. Θα ήταν ήττα για εκείνη να είναι ευχαριστηµένη και να µην αντιδρά σε τίποτα. Στη φωτογράφισή µας της έλεγα: «Έλα να σε αγκαλιάσω» και δεν ήθελε. Μου έλεγε: «∆εν είµαι µικρή». Έβαλε από την αρχή τους όρους της, είχε άποψη για το πώς θα έπρεπε να φωτογραφηθούµε κι εγώ ακολουθούσα. Είναι αρχηγός, όπως ήµουν κι εγώ στην ηλικία της. Μόνο η Φαίδρα µπορεί να µε κάνει ό,τι θέλει.

Τι εννοείς; Έχω χάσει το παιχνίδι. ∆εν έχω κάτσει ποτέ σούζα σε άνθρωπο. Μόνο στη Φαίδρα. (Γελάει.) Τις προάλλες πήγαµε µία βόλτα στη Γλυφάδα. Μου είπε: «∆εν πιστεύω να µε πιάσεις από το χεράκι και µε δουν οι φίλες µου». «Θα περπατήσουµε όπως θες εσύ» της απάντησα. Καθίσαµε να φάµε και µου είπε: «∆εν θα µου παραγγείλεις αυτά τα χαζά χάµπουργκερ. Θα φάω ό,τι θέλω εγώ». Είµαι πειθήνιο όργανό της.

∆εν της βάζεις όρια; Βάζω όρια, είναι στο κοµµάτι των αξιών. Θέλω να αγαπάει τους φίλους της ανεξάρτητα αν φοράνε Gucci ή Prada. Θέλω να εκτιµά τις ψυχές και τις προσωπικότητες των ανθρώπων και προσπαθώ να της µάθω πως ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός. Την ακούω καµιά φορά να µου λέει: «Είδες αυτή µε το σκουλαρίκι στη µύτη; ∆εν είναι θεά;» και της απαντώ: «Από πού κι ως πού είναι θεά; Σε παρακαλώ». ∆εν θα της επιτρέψω να φορέσει σκουλαρίκι στη µύτη από τα 14, ούτε να βάφεται. Και για το ντύσιµό της έχω εκφράσει τις αντιρρήσεις µου. Ήθελε να βγει έξω µε κοντά σορτσάκια κι εγώ τα τράβαγα.

Μήπως είσαι λίγο συντηρητική; Είναι αλήθεια ότι µου βγαίνει ένας συντηρητισµός που δεν τον περίµενα. Υπάρχουν στιγµές που τροµάζω κι εγώ µε τον εαυτό µου και αναρωτιέµαι «εσύ που ήσουν τόσο ελεύθερο άτοµο, πώς έχεις γίνει έτσι;». Ίσως να φταίει που µεγάλωσα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR