counter

Βάνα Μπάρμπα: Συναντήθηκε στην Ιταλία με τον πρώην σύντροφό της, Μαουρίτσιο Μπάτσι (Φωτό)

Βάνα Μπάρμπα: Συναντήθηκε στην Ιταλία με τον πρώην σύντροφό της, Μαουρίτσιο Μπάτσι (Φωτό)
Βάνα Μπάρμπα: Συναντήθηκε στην Ιταλία με τον πρώην σύντροφό της, Μαουρίτσιο Μπάτσι (Φωτό)

Ένα ταξίδι στη Ρώμη πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες μαζί με την κόρη της, η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

«Ήταν πολύ όμορφα και ο καιρός καλός. Είχα πάει με την κόρη μου αλλά είχα πάει για περίεργους, ιατρικούς λόγους αλλά προέκυψε κάτι πολύ ωραίο. Είδαμε φίλους αγαπημένους και την πανέμορφη πόλη. Ευτυχώς τα πράγματα πηγαίνουν καλά με την υγεία μου, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά παίρνουν τον δρόμο τους. Δεν μας ανήκουν, εμείς ακολουθούμε από πίσω με την αγάπη μας. Η Φαίδρα ακούει τη γνώμη μου για τα προσωπικά της αλλά από εκεί και πέρα προχωράει, είναι και σε δύσκολη ηλικία», είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε επίσης! Βάνα Μπάρμπα: Η εξομολόγηση που συγκίνησε - "Η μητέρα μου απέκτησε άνοια μετά από..."​

Η φωτογραφία της Βάνα Μπάρμπα με τον πρώην σύντροφό της

Στη συνέχεια, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ προβλήθηκε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Βάνα Μπάρμπα να ποζάρει με τον πρώην σύντροφό της, Μαουρίτσιο Μπάτσι σε ιταλικό εστιατόριο.

Πρόκειται για τον Ιταλό, με τον οποίο η Βάνα Μπάρμπα έζησε έναν θυελλώδη έρωτα κατά τη δεκαετία του '90. Οι δυο τους στη συνέχεια, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, όμως συνέχισαν να έχουν φιλικές επαφές.

Οι σχέσεις τους σήμερα είναι άψογες, παρά το γεγονός ότι και οι δυο τους έχουν προχωρήσει στις ζωές τους. Μάλιστα στο ταξίδι που έκανε τώρα η Βάνα Μπάρμπα στη Ρώμη συναντήθηκε με τον Μαουρίτσιο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR