counter

Βάνα Μπάρμπα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με strip show! Δείτε φωτογραφίες

Βάνα Μπάρμπα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με strip show! Δείτε φωτογραφίες
Βάνα Μπάρμπα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με strip show! Δείτε φωτογραφίες

Είναι η Βάνα Μπάρμπα είναι άνετη ακομπλεξάριστη και όπως έχει πει και η ίδια έχει ζήσει γεμάτη ζωή και πάντα κάνει αυτό που την ευχαριστεί και τη γεμίζει. Φέτος αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια της με ένα τρόπο διαφορετικό. Περιτριγυρισμένη από ημίγυμνους άντρες - strippers, έσβησε τα κεράκια της τούρτα για τα 47 της χρόνια και πέρασε μια βραδιά όμορφη πλούσια σε γέλια και πειράγματα.

Με ένα απλό και σύντομο μήνυμα που έλεγε ότι βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια κάλεσε καλούς και εκλεκτούς της φίλους για να γιορτάσει τα γενέθλια της. Έτσι λοιπόν η Βάνα Μπάρμπα φόρεσε τα καλά της, τα στενά της μαύρα ρούχα - καθώς είναι λάτρης του μαύρου χρώματος – και πήγε σε γνωστό στριπτιτζάδικο για να σβήσει τα κεράκια της τούρτας.

Η ηθοποιός, που έκλεισε τα 47 της χρόνια στις 13 Μαρτίου βρέθηκε να είναι το επίκεντρο σε ένα πάρτι που παρέλασαν πολλοί ημίγυμνοι καλογυμνασμένοι άντρες. Κάποια στιγμή μάλιστα τη σήκωσαν και στα χέρια, με τη Βάνα Μπάρμπα να ξεσπάει σε γέλια και να περνάει τις πιο όμορφες στιγμές παρέα με φίλους της.

Το “παρών” στα γενέθλια της εκρηκτικής ηθοποιού που έμοιαζε με bachelor, έδωσαν μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καζανίδης, ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Χάρης Σιανίδης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR