counter

Βάνα Μπάρμπα: "Εγκαινίασε" τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο

Βάνα Μπάρμπα: "Εγκαινίασε" τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο
Βάνα Μπάρμπα: "Εγκαινίασε" τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο

Τη βίλα του αείμνηστου αγαπημένου της φίλου, Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο «εγκαινίασε» η Βάνα Μπάρμπα, φιλοξενώντας τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Σοφία Μαριόλα, τους οποίους πάντρεψε η ίδια το περσινό καλοκαίρι στα Χανιά.

Η ηθοποιός, πριν από κάποιους μήνες ανακοίνωσε ότι πέρασε στα χέρια της το πολυτελές σπίτι του θρυλικού σχεδιαστή μόδας και αποκάλυψε τα σχέδιά της να επενδύσει σε αυτό. Ύστερα όμως ήρθε ο κορονοιός και τα σχέδιά της πάγωσαν.

Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα: «Βρίσκομαι στη Μύκονο εδώ και αρκετό καιρό. Κάνω ένα boutique hotel που θα λέγεται Αρμονία και γενικά έχω αρχίσει να ασχολούμαι με επενδύσεις, όχι μόνο ξενοδοχειακές, αλλά κι αυτές που αφορούν την παραλία. Οι άνθρωποι θα μπορούν βάσει του project που έχω σκεφτεί να απολαμβάνουν τον εναλλακτικό τουρισμό της Μυκόνου».

Όπως σημειώνει μάλιστα η Βάνα Μπάρμπα, η ίδια έχει αφήσει πίσω της την παλιά αίγλη της Μυκόνου και τη ξέφρενη ζωή που κάποτε απολάμβανε στο νησί.

«Η Μύκονος δεν είναι μόνο πάρτι. Έχει και την άλλη πλευρά της που λέγεται Δήλος, πολιτισμός και ενναλακτικός τουρισμός μέσα από την αρμονία και τη νηφαλιότητα. Ευτυχώς με φώτισε το σπίτι του Μιχάλη να πάρω την κατεύθυνση του ενναλακτικού τουρισμού. Εγώ σαν Βάνα δεν έχω την ανάγκη πλέον να έχω προσωπικές βίλες. Όταν ολοκληρωθεί το project της παραλίας, μια σκηνούλα θέλω εκεί και τίποτα άλλο» τόνισε η ηθοποιός.

Η Βάνα μπάρμπα δεν ξέχασε ωστόσο ποτέ την υπόσχεση που έδωσε να κάνει ένα πάρτι στη μνήμη του φίλου της, Μιχάλη Ασλάνη.

«Νομίζω πως τον Σεπτέμβρη θα κάνω το πάρτι για τον Μιχάλη και για την ψυχούλα του στο σπίτι του, εδώ στη Μύκονο. Τον Οκτώβρη βάσει χρονοδιαγράμματος θα μπουν τα πρώτα μπετά για το ξενοδοχείο του ενναλακτικού τουρισμού και θα ξεκινήσει και ο καλλωπισμός της παραλίας» σημείωσε η Βάνα Μπάρμπα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR