counter

Βάνα Μπάρμπα: "Δεν είναι εύκολο να περπατάω στο δρόμο και να ακούω "Πώς έγινε έτσι;"

Βάνα Μπάρμπα: "Δεν είναι εύκολο να περπατάω στο δρόμο και να ακούω "Πώς έγινε έτσι;"
Βάνα Μπάρμπα: "Δεν είναι εύκολο να περπατάω στο δρόμο και να ακούω "Πώς έγινε έτσι;"

Βάνα Μπάρμπα

Συνέντευξη στο ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα και μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς διαχειρίζεται την εξωτερική εικόνα της. 

Τι νιώθεις όταν στέκεσαι γυµνή µπροστά στον καθρέφτη; Όταν µία γυναίκα έχει µάθει να πορεύεται µε την οµορφιά της και να βγάζει χρήµατα από αυτή, είναι τραγικά δύσκολο να στέκεται γυµνή απέναντι από τον καθρέφτη της όταν η νεότητα και η οµορφιά παύουν να υπάρχουν. Προσπαθώ να το διαχειριστώ µε ψυχραιµία και σοβαρότητα. ∆εν µου είναι εύκολο να περπατάω στον δρόµο και να ακούω να λένε: «Μωρέ, πώς έγινε έτσι!».

Όντως το έχουν πει αυτό για σένα; Μα δεν είµαι πια αυτό που ήµουν στα 30 µου. Έχω ακούσει να λένε και το άλλο: «Ακόµα κρατιέται καλά!». ∆εν µε ενοχλεί, γιατί πιστεύω ότι υπάρχει οµορφιά και στα 50. Ξέρω καλά ότι στα 49 µου δεν πρόκειται να είµαι όπως ήµουν 10 ή 20 χρόνια πριν, κι αυτό µε πονάει. Το διαχειρίζοµαι καλά, αν σκεφτείς ότι υπάρχουν σταρ που δεν άντεξαν τη φθορά και κατέληξαν στα ναρκωτικά και το αλκοόλ ή κρύβονταν για να τους θυµούνται όπως ήταν. Εγώ το έριξα στην προσφορά και τη δηµιουργία. Μου αρέσει που είµαι στον ∆ήµο Γλυφάδας και ασχολούµαι µε το κοµµάτι του πολιτισµού και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Χαίροµαι που κάθε χρόνο καταθέτω τη δική µου πρόταση στο θέατρο.

Πολλές γυναίκες της ηλικίας σου έχουν καταφύγει σε πλαστικές επεµβάσεις. Όχι, αγάπη µου. ∆εν θα γίνω Φαγιούµ του εαυτού µου. ∆εν θα παίξω το παιχνίδι της πλαστικής. Ακόµα και τα botox, που δεν αρνούµαι ότι έχω κάνει, τα θεωρώ επικίνδυνα. Ενυδατώνω συχνά το πρόσωπό µου και προσέχω τη διατροφή µου. ∆εν θέλω να γίνω ένα πλαστικοποιηµένο πλάσµα που το κοιτούν και λένε: «Τι κρίµα που κατάντησε έτσι!». Θα γεράσω επιτυχώς. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR