counter

Βάνα Μπάρμπα: Αποκάλυψε τον τίτλο που θα έχει η βιογραφία της

Βάνα Μπάρμπα: Αποκάλυψε τον τίτλο που θα έχει η βιογραφία της
Βάνα Μπάρμπα: Αποκάλυψε τον τίτλο που θα έχει η βιογραφία της

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε ζωντανά μέσω skype στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο ετοιμάζει τη βιογραφία της.

«Ο τίτλος που θα έβαζα είναι ‘’Η γυναίκα που δεν φόρεσε ποτέ κραγιόν”. Νομίζω ότι είμαι από τις γυναίκες που δεν έβαλα ποτέ κραγιόν και είναι λίγο αλληγορικό» εξήγησε. «Συνήθως το κραγιόν είναι η προσπάθειά μας να αρέσουμε, η όμορφη ατμόσφαιρα που κάνει κάθε θηλυκό. Εγώ ήμουν πολύ περίεργη σε αυτό το κομμάτι. Πρώτα απ’ όλα δεν μου πήγαινε, ήμουν σαν τέρας όταν το έβαζα και δεύτερον έτυχε να μην το βάλω και ποτέ» ανέφερε.

Μάλιστα η ηθοποιός ανέφερε, ότι αν η βιογραφία της μεταφερόταν στη μεγάλη οθόνη, θα σκεφτόταν τη Μαρία Κορινθίου για να την ενσαρκώσει.

Επίσης ανέφερε ότι το διάστημα αυτό δουλεύει πάνω στην παράσταση «Ο τελευταίος χορός» της Φρανσουάζ Σαγκάν και σύμφωνα με την ίδια αυτή θα είναι και η τελευταία της εμφάνιση στο θέατρο. «Μεγαλώνοντας θα ήθελα να δοκιμαστώ στην αρχαία τραγωδία, όνειρο μου είναι να παίξω τη Μήδεια, ξέρω ότι δεν θα με πάρουν, αλλά… Θέλω να κλείσω με αυτό το βιβλίο και με αυτή την παράσταση. Εγώ μπορεί να είμαι πίσω από τις κάμερες, μπορεί να κάνω παραγωγές, μπορεί να κάνω εκπομπή. Δεν αποχωρώ από τη ζωή, αποχωρώ από το θέατρο. Είναι η ανάγκη που νιώθω» κατέληξε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR