counter

"Bam-Bam": Επίσημη πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους!

"Bam-Bam": Επίσημη πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους!
"Bam-Bam": Επίσημη πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους!

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Το χιούμορ είναι από τις ελάχιστες σωσίβιες λέμβους στις δύσκολες μέρες, που περνάμε. Ο θίασος της παράστασης «Bam-Bam» στο θέατρο Χυτήριο, μας καλεί να βρούμε μια από αυτές και να δραπετεύσουμε για λίγο από την πραγματικότητα, που μας ταλανίζει.  

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης έγινε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου και το κοινό χάρισε το πιο δυνατό του χειροκρότημα στον Σωτήρη Καλυβάτση, την Σοφία Παυλίδου,τον Βασίλη Κούκουρα, την Χριστίνα Παππά, την Eλένη Καρακάση, την Κατερίνα Δημητρόγλου, τον Νίκος Αναδιώτης, την  Χρύσα Κλούβα και τον Παύλο Κοντογιαννίδη, που στην παράσταση έχει μια φιλική συμμετοχή  (άνευ απροόπτου).

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Bam- Bam», σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε την περασμένη σεζόν, συνεχίζει να παίζεται για δεύτερη χρονιά στο Χυτήριο.

Ο Ρέι Κούνεϊ, θεωρείται εδώ και δεκαετίες από τους πιο πετυχημένους συνεχιστές της γαλλικής φάρσας, κερδίζοντας την ονομασία «ο Άγγλος Φεϊντό» (ο Γάλλος μάστερ των κωμωδιών που χρησιμοποιούσε στα έργα του θέμα με πολλές πόρτες, πολλά κρεβάτια και συνήθως πολλές ερωμένες).

 Έργα του Κούνεϊ έχουν παιχτεί παγκοσμίως, όπως και εδώ στην Ελλάδα, με τεράστια επιτυχία. Σε αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία που έγραψαν ο Κούνεϊ και ο Τσάπμαν, με τον τίτλο «Move over Mrs Markham» (παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Μουσούρη, από έναν εκλεκτό θίασο πρωταγωνιστών, με τον ελληνικό τίτλο «Στο Τσάκ» (1991-1993) αλλά και σε διασκευή των Ρέππα -Παπαθανασίου ως «Μύγα Τσε-Τσε» (2005), ενώ φέτος θα παρουσιαστεί μετά από πολλά χρόνια στο West End του Λονδίνου).

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ήταν εκεί και αποθανάτισε πολλούς από τους γνωστούς καλεσμένους που έδωσαν το παρόν, ανάμεσα τους είδαμε τον Γιώργο Βάλαρη ,την Λάουρα Νάργες, τον Χρήστο Κούτρα , τον Λάκη Γαβαλά, τη Γωγώ Αυγερινοπούλου, τη Φανή Σαραντοπούλου,την  Νικολέττα Βλαβιανού,την Θωμαΐδα Ανδρούτσου, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,την Κάρμεν Ρουγγέρη, την Τζέση Παπουτσή, τον Κώστας Μαρτάκης και άλλους.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Καρακάση: H ηθοποιός σε μια σπάνια συνέντευξη στο FTHIS.GR

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR