counter

Βάλια Χατζηθεοδώρου: “Ένιωσα άσχημα γιατί είδα μια εκπομπή που σχολίαζαν το κατά πόσο είμαι ικανή για το The Voice”

 Βάλια Χατζηθεοδώρου: “Ένιωσα άσχημα γιατί είδα μια εκπομπή που σχολίαζαν το κατά πόσο είμαι ικανή για το The Voice”
Βάλια Χατζηθεοδώρου: “Ένιωσα άσχημα γιατί είδα μια εκπομπή που σχολίαζαν το κατά πόσο είμαι ικανή για το The Voice”

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΙ ήταν καλεσμένοι την Τετάρτη 26/10 η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός.

Το ζευγάρι παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ενώ η Βάλια Χατζηθεοδώρου αποκάλυψε πως την ενόχλησαν τα σχόλια για την ικανότητά της στην παρουσίαση του «The Voice».

Όσα είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου

 «Είχα κάνει συζητήσεις και νομίζω πήγαν καλά. Στις συνεργασίες πάντα μπορεί για κάποιους λόγους να μην τα βρεις, να μην προχωρήσουν, αλλά ισχύει ότι είχα κάνει συζητήσεις για διάφορα πρότζεκτ που δεν έγιναν, αλλά δεν πειράζει», είπε αρχικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Δείτε επίσης - The Voice: Το φαβορί για την παρουσίαση των backstage - Ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

Σχετικά με τις φήμες που θέλουν την Ειρήνη Παπαδοπούλου να αναλαμβάνει τη θέση της, στο The Voice η Βάλια Χατζηθεοδώρου είπε: «Από την πλευρά μου δεν νιώθω ότι έχω κάνει κάποιο λάθος και από τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν, θεωρώ ότι όλα έχουν πάει πάρα πολύ καλά».

 «Νιώθω ότι δεν είμαι η αρμόδια για να πω εγώ αν θα είμαι ή όχι στο The Voice. Τιμώ πάρα πολύ τους ανθρώπους για τους οποίους έχω δουλέψει είτε δουλεύω είτε έχω δουλέψει στο παρελθόν. Μου έγινε μια ανάθεση ενός ρόλου, τα πήγα πολύ καλά, έγινε τελευταία στιγμή, δεν το είχα ξανακάνει και για εμένα ήταν μια νέα συνθήκη» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Τέλος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου κατέληξε: «Εμένα δεν με ενοχλεί να ακούγεται ότι θα το κάνει κάποιος άλλος γιατί εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω συμφωνήσει κάτι με την παραγωγή. Δεν μας ανήκει καμία θέση, αλλά εχθές ένιωσα λίγο άσχημα γιατί είδα μια εκπομπή που σχολίαζαν το κατά πόσο είμαι ικανή και άλλα τέτοια. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι πολύ παλιά, δεν πας να δείξεις έναν άνθρωπο με το χέρι για τη δουλειά του, μπορείς να πεις αν σου αρέσει ή αν δεν σου αρέσει, δεν είναι ανάγκη να μπει και το προσβλητικό σχόλιο».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR