counter

Βαλέρια Κουρούπη: Δεν φαντάζεστε ποια παίκτρια του YFSF στηρίζει...

Βαλέρια Κουρούπη: Δεν φαντάζεστε ποια παίκτρια του YFSF στηρίζει...
Βαλέρια Κουρούπη: Δεν φαντάζεστε ποια παίκτρια του YFSF στηρίζει...

Η Βαλέρια Κουρούπη αυτή την περίοδο κάνει πρόβες για τη θεατρική παράσταση «Διπλή ταρίφα» του Βασίλη Θωμόπουλου, όπου θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Κάβουρα στην περιοδεία που θα κάνει ο θίασος στην περιφέρεια, ενώ παράλληλα κάνει και κάποιες guest εμφανίσεις στο επιτυχημένο σίριαλ του AΝΤ1 «Μην Ψαρώνεις».

Πρόσφατα, έδωσε μία συνέντευξη στην Espresso, όπου μιλήσε για το Your Face Sounds Familiar, τα ριάλιτι, αλλά και για το ποια δουλειά θα έκανε, αν δεν έβγαζε λεφτά από την ηθοποιία.

 «Φέτος μου αρέσει πολύ το «YFSF». Προσπαθώ να το παρακολουθώ, γιατί παίρνει μέρος η φίλη μου η Κατερίνα Στικούδη. Όταν χάνω το επεισόδιο, μπαίνω στα βίντεο που ανεβάζουν στο διαδίκτυο οι μακιγιέζ της παραγωγής, η Ολυμπία, η Έλσα, οι οποίες είναι φίλες μου και επιμελούνταν το 2016 και το δικό μου μακιγιάζ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βαλέρια Κουρούπη.

Παράλληλα, σχετικά με το τι παρακολουθεί στην τηλεόραση, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Λόγω της οικογένειας δεν προλαβαίνω να δω πολλά προγράμματα στη μικρή οθόνη. Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν βλέπω ριάλιτι. Το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Προτιμώ αυτή την ώρα να βγω για ένα ποτό και να δω τους φίλους μου».

Τέλος, αποκάλυψε πως αν δεν πληρωνόταν από την ηθοποιία, θα προτιμούσε να κάνει κάποιο άλλο επάγγελμα:  «Είμαι ευγνώμων που έχω δουλειά. Όλοι οι Έλληνες έχουν αγωνία με το μεροκάματο. Ειλικρινά σας λέω, αν δεν πληρωνόμουν από το επάγγελμα μου, θα προτιμούσα να δουλεύω ταξιτζής, να κόβω τυριά σε σούπερ μάρκετ, να κάνω μια καθαρή και τίμια εργασία από το να μην παίρνω μία από το θέατρο ή την τηλεόραση. Δεν είμαι ψώνιο. Είμαι ρεαλίστρια».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR