counter

Βάλε δυνατά τη μουσική!

Βάλε δυνατά τη μουσική!
Βάλε δυνατά τη μουσική!

Ελένη Τσολάκη

Ξέρω τι μπορεί να σκέφτεσαι εσύ που διαβάζεις τώρα αυτό το τίτλο και μάλλον περιμένεις αυτά που θα ακολουθήσουν παρακάτω να έχουν σαν κυρίαρχο μουσικό όργανο το μπουζούκι και τον μπαγλαμά. Και φυσικά όχι δεν σε κατηγόρω, έχεις και εσύ τα δίκια σου.

Η αλήθεια όμως είναι ότι λατρεύω τη μουσική και μάλιστα πολλά και διαφορετικά πραγμάτα τα οποία συντροφεύουν ανάλογα με τη διάθεση μου, τα βράδια μου αλλά και το τρόπο που διασκεδάζω. Σήμερα επέλεξα να μοιραστώ μαζί σας μερικά από τα αγαπημένα μου κομμάτια, κυρίως τώρα που μυρίζει καλοκαίρι.Τα περισσότερα απο αυτά τα έχω συνδεδεμένα με όμορφα βράδια, καλή παρέα  και ωραίες στίγμές. Νομίζω δε πως όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας κάποιο κομμάτι με κάποια ευτυχισμένη μας στιγμή, ιδίως με διακοπές και ξέγνοιστες ώρες. Ιδού λοιπόν οι δικές μου επιλογές για να μην ξεχνάμε και την άλλη μου ιδιότητα βεβαίως βεβαίως (αυτή της dj).

Εύχομαι να σας αρέσουν και να τα απολαύσετε.

ΥΓ. Αν θες να με ακούσεις μη χάσεις τη μοναδική συναυλία για φέτος απο τη Μόνικα στο Ηρώδειο στις 16 του μήνα.Αν δεν την έχεις δει ποτέ live πραγματικά θα μαγευτείς. Η 28χρονη μουσικός αποτελεί ένα πο τα μεγαλύτερα παραδείγματα της γενιάς μας, στο ότι η μουσική δεν έχει όρια και δεν επιδέχεται τίτλους και είδη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR