counter

Βαλάντης: "Ο Πάριος, η Μαρινέλλα, η Αλεξίου και η Γαλάνη πρέπει να σταματήσουν να τραγουδάνε" (video)

Βαλάντης: "Ο Πάριος, η Μαρινέλλα, η Αλεξίου και η Γαλάνη πρέπει να σταματήσουν να τραγουδάνε" (video)
Βαλάντης: "Ο Πάριος, η Μαρινέλλα, η Αλεξίου και η Γαλάνη πρέπει να σταματήσουν να τραγουδάνε" (video)

 Βαλάντης για Πάριο, Μαρινέλλα, Αλεξίου, Γαλάνη

Έντονη κριτική άσκησε ο Βαλάντης στον Γιάννη Πάριο, την Χαρούλα Αλεξίου, την Δήμητρα Γαλάνη και την Μαρινέλλα μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, "ΜΙΛΑ".

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη φθορά που έχει υποστεί η φωνή τους σε σχέση με την πρότερη καριέρα τους και σημείωσε πως για τον ίδιο θα έπρεπε να έχουν αποχωρήσει από το τραγούδι. «Θέλω να γεράσω φυσιολογικά, δεν θέλω να παραμορφωθώ από σιλικόνη. Δεν μου άρεσε όταν πήγα και είδα τη Μαρινέλλα με τον Ρέμο και ήταν κάπως. Δεν είναι θέμα αξίας, η εικόνα δεν μου άρεσε. Όπως και η φωνή, αρχίζει να χαλάει. Μετά από τόσα χρόνια που είμαι τραγουδιστής, το ακούω. Τώρα αν κάποιοι προτιμούν να μην το ακούνε, τι να πω. Έχει τύχει να ακούσω την Χαρούλα Αλεξίου σε πρόσφατη εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου. Και την άκουσα και σε μια συναυλία της. Προτίμησα να μην ξαναπάω. Δεν μου άρεσε φωνητικά. Αυτό εισέπραξα."

Βαλάντης στην Στεφανίδου

Ο Βαλάντης αναφέρθηκε στην κριτική που κάποιοι διστάζουν να ασκήσουν σε καταξιωμένους συνάδελφούς του. "Εγώ δεν φοβάμαι να πω την προσωπική μου άποψη. Έτυχε σε συνέντευξη να με ρωτήσουν ποια προτιμώ από την Άννα Βίσση, την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Πέγκυ Ζήνα. Απάντησα την Πέγκυ Ζήνα και η δημοσιογράφος διέκοψε την συνέντευξη και μου ζήτησε να απαντήσω «και τις τρεις». Γιατί να πω «και τις τρεις»; Αφού η Πέγκυ μ’ αρέσει. Με ενοχλεί όταν ακούω ότι ένας καλλιτέχνης χαρακτηρίζεται «καλό παιδί». Τι με νοιάζει αν είναι καλό παιδί; Δεν θα τον παντρευτώ! Μ’ ενδιαφέρει η δουλειά κάποιου κι αυτό που παρουσιάζει. Σέβομαι την ιστορία του Γιάννη Πάριου και είναι ο αγαπημένος του τραγουδιστής, αλλά όταν άκουσα σε πρόσφατες συναυλίες του δεν είχε τη φωνή που ήξερα. Βιολογικά γερνάμε και καταστρέφονται οι φωνητικές μας χορδές. «Πεθαίνω» με Αλεξίου και Γαλάνη αλλά όχι τώρα. Όταν βλέπω φθορά δεν μου αρέσει.»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR