counter

Βαγγέλης Περρής: Η εξομολόγηση για τον Θέμο Αναστασιάδη- “Ήξερα ότι θα φύγει, τα νέα ήταν κάθε φορά πιο ανησυχητικά”

Βαγγέλης Περρής: Η εξομολόγηση για τον Θέμο Αναστασιάδη- “Ήξερα ότι θα φύγει, τα νέα ήταν κάθε φορά πιο ανησυχητικά”
Βαγγέλης Περρής: Η εξομολόγηση για τον Θέμο Αναστασιάδη- “Ήξερα ότι θα φύγει, τα νέα ήταν κάθε φορά πιο ανησυχητικά”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ανοιχτά” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Βαγγέλης Περρής.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα στην Αννίτα Πάνια.

Ο Βαγγέλης Περρής, μεταξύ άλλων, αναγέρθηκε στον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του, Θέμο Αναστασιάδη.

«Με τον Θέμο δέσαμε από την αρχή. Όλα έγιναν με δική του πρωτοβουλία. Απλώς γνωριζόμασταν και κάναμε πλάκα γιατί είχαμε κοινά ενδιαφέροντα – κυρίως ποδοσφαιρικά – και κάποια στιγμή μου λέει, “ρε συ, δεν έρχεσαι αυτά που λέμε να τα πούμε και στο ραδιόφωνο;”, από το ραδιόφωνο ξεκινήσαμε…» είπε ο Βαγγέλης Περρής και άρχισε να συγκινείται.

«Το “Όλα” κράτησε 16 χρόνια...Ήταν όλα τέλεια μέχρι που τελειώσανε...Ο Θέμος διατήρησε πάντα τον διαφορετικό τρόπο να σκέφτεται τα πράγματα… Ποτέ δεν είχαμε σύγκρουση γιατί μας άφηνε να κάνουμε την τρέλα μας. Με τον Θέμο συγκρουστήκαμε μια φορά γιατί είχαμε καλεσμένη τη Τζένη Μπαλατσινού, εκεί κάτι στράβωσε και συγκρουστήκαμε. Δεν είχε σχέση με τη Τζένη, είχε σχέση με τον Πέτρο Κωστόπουλο που τότε ήταν ζευγάρι. Εγώ έλεγα ότι αφού της έχουμε πει ότι θα έρθει δε μπορούμε να την ακυρώσουμε, εκείνος έλεγε ότι θα την ακυρώσουμε και του είπα ότι αφού αυτό θέλει, τότε εγώ φεύγω. Τελικά ήρθε η Τζένη και όλα μια χαρά… Η Τζένη δε το ξέρει αυτό νομίζω, τώρα θα το μάθει», είπε ο Βαγγέλης Περρής για τη συνεργασία του με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Έπειτα, προβλήθηκε ένα βίντεο αφιέρωμα για τον Θέμο Αναστασιάδη.

«Ο Θέμος φυσικά και μου λείπει. Τον βλέπω στον ύπνο μου. Υπάρχουν τρια πρόσωπα που με επισκέπτονται στον ύπνο μου. Ένα από αυτά είναι ο Θέμος... Μάλλον με βόλεψε συναισθηματικά που δεν ήμασταν μαζί την τελευταία σεζόν. Ήξερα ότι θα φύγει, ερχόντουσαν τα νέα που κάθε φορά ήταν πιο ανησυχητικά αλλά δε τα παίρνεις και πολύ υπόψιν. Γι’ αυτό λέω ότι με βόλεψε, αν το είχα μπροστά μου θα ήταν πολύ διαφορετικό. Έλεγα ότι εντάξει θα περάσει και αυτό, είχαν περάσει και διάφορα άλλα που είχαν τελειώσει οπότε έλεγα ότι και αυτό είναι τέτοιο. Ηθελημένη ψευδαίσθηση αλλά δεν ήταν. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι “κοίτα, αυτό θα ήταν βούτυρο στο ψωμί του τώρα, θα έγραφα, θα έλεγε, θα γελούσαμε”...Είναι ένα κενό που δε συμπληρώνεται».

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR