counter

Βαγγέλης Κονιτόπουλος: Δίνει μάχη για να σώσει το «ανάκτορό» του

Βαγγέλης Κονιτόπουλος: Δίνει μάχη για να σώσει το «ανάκτορό» του
Βαγγέλης Κονιτόπουλος: Δίνει μάχη για να σώσει το «ανάκτορό» του

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του περνάει ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς του νησιώτικου τραγουδιού, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Καράλη στην εφημερίδα Espresso, ο γνωστός τραγουδιστής κινδυνεύει να χάσει το 2.000 τ.μ. «παλάτι» του το οποίο δημιούργησε το 2009 στα Κάτω Πατήσια, επί της οδού Καυταντζόγλου.

Πρόκειται για τον πολυχώρο Γαλάζιο, ένα πενταώροφο κτίριο, με υπόγειο πάρκινγκ τριών επιπέδων, που πρόκειται να βγει στο σφυρί σε περίπου τρεις μήνες.

Το κτίριο ανήκει κατά πλήρη κυριότητα στην ομόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία Ε. ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ – Ι. ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ Ο.Ε. και στις 22 Ιανουαρίου 2020, έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός από τράπεζα, με τιμή εκκίνησης τα 1.462.000 ευρώ. Το ακίνητο έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 914 τ.μ και οι όροφοί του καταλαμβάνουν συνολικά 1.997 τ.μ.

Στον συγκεκριμένο χώρο ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος είχε δημιουργήσει τρεις μουσικές σκηνές, με σκοπό να αξιοποιούνται για χορούς και συνεστιάσεις. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό θεωρούνταν το roof garden του κτιρίου, απ’ όπου οι θαμώνες είχαν θέα στο «πιάτο» όλη την Αθήνα. Σε ό,τι αφορά τα βάρη του ακινήτου, αυτά καταγράφονται στην Ιστοσελίδα Δημοσιεύσεων Πλειστηριασμών και αγγίζουν τα 2.000.000 ευρώ.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso για το συγκεκριμένο θέμα δήλωσε:  «Δίνω μάχη για να σώσω το Γαλάζιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τους κόπους μιας ζωής να πάνε χαμένοι. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Θα επηρεαστώ πολύ ψυχολογικά εάν χάσω τον πολυχώρο που έφτιαξα με τόσο κόπο και αγάπη».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR