counter

Βαγγέλης Κακουριώτης: Τα σχολικά χρόνια, το bullying και η ξαφνική επιτυχία!

Βαγγέλης Κακουριώτης: Τα σχολικά χρόνια, το bullying και η ξαφνική επιτυχία!
Βαγγέλης Κακουριώτης: Τα σχολικά χρόνια, το bullying και η ξαφνική επιτυχία!

Στο περιοδικό People και στη Γωγώ Θωμά, μίλησε ο Βαγγέλης Κακουριώτης, οποίος αυτή την περίοδο συμμετέχει στο Dancing with the stars του ANT1.

Ο νεαρός τραγουδιστής που έγινε γνωστός μέσα από ο γκρουπ, Boys and Noise, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, αλλά και την ξαφνική επιτυχία που γνώρισε.

«Όταν ξεκινήσαμε με τους Boys and Noise, έρχονταν στο σχολείο να με δουν παιδιά που δεν γνώριζα. Με περίμεναν να σχολάσω για να φύγουμε όλοι μαζί. Με πολλούς γνωριστήκαμε καλύτερα και ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί. Ήμουν μαθητής λυκείου όταν ξεκίνησα στο συγκρότημα και πιέστηκα κάποιες στιγμές για να συνδυάσω όλες μου τις υποχρεώσεις. Έπεσα στα βαθιά από μικρός, αλλά δεν το μετάνιωσα», ανέφερε.

Ο ίδιος άραγε είχε δεχτεί bullying στο σχολείο;

«Δεν είχα κάποιο ροκ όνειρο να ζήσω στα άκρα, δεν μου αρέσουν ούτε με παραμυθιάζουν οι εξτρίμ καταστάσεις. Νομίζω πως υπήρξα καλός μαθητής και επίσης καλός… συμμαθητής. Μπορεί να μη δέχτηκα bullying στο σχολείο, αλλά έχω δει να συμβαίνει σε άλλους και το έχω σταματήσει. Έμπαινα μπροστά αν αντιλαμβανόμουν κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως θα αντιδρούσα ακόμα κι αν συνέβαινε σε μένα, δεν θα το ανεχόμουν από φόβο», αποκαλύπτει στο περιοδικό People.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR