counter

Back to school: Αυτοί είναι οι διάσημοι Έλληνες που πήγαιναν μαζί σχολείο ή πανεπιστήμιο

Back to school: Αυτοί είναι οι διάσημοι Έλληνες που πήγαιναν μαζί σχολείο ή πανεπιστήμιο
Back to school: Αυτοί είναι οι διάσημοι Έλληνες που πήγαιναν μαζί σχολείο ή πανεπιστήμιο

Είναι η ημέρα που τα σχολεία ανοίγουν. Οι συμμαθητές συναντιούνται και πάλι και τα μαθήματα ξεκινούν. Με αφορμή αυτή την τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή ημέρα για τους μαθητές, συγκεντρώσαμε κάποιους διάσημους που συναντήθηκαν στο ίδιο σχολείο ή πανεπιστήμιο και σας τους παρουσιάζουμε.

Οι διάσημοι συμμαθητές

Ελένη Μενεγάκη & Γιώργος Λιάγκας

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιώργος Λιάγκας μεγάλωσαν και οι δύο στον Κολωνό και για ένα διάστημα πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Δικαίως είναι οι πιο διάσημοι Έλληνες... συμμαθητές! Και οι δύο έχουν αναφερθεί μέσα από τις εκπομπές τους ότι για κάποια χρόνια ήταν στην ίδια τάξη, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει ότι η παρουσιάστρια ήταν το πιο όμορφο κορίτσι του σχολείου.

Ιωάννα Μαλέσκου & Νικηφόρος Βυθούλκας

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο ταλαντούχος τραγουδιστής ήταν συμμαθητές στο σχολείο στην Πρέβεζα. Κάποια στιγμή μάλιστα ο Νικηφόρος είχε επισκεφθεί τη συμμαθήτριά του στην εκπομπή της. "Σε καμαρώνω. Είναι αυτό το άστρο που ξέρεις ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν. Σε θυμάμαι στις σχολικές γιορτές. Σε θυμάμαι μόνιμα με μια κιθάρα" είχε πει η Ιωάννα Μαλέσκου. 

Ελεονώρα Μελέτη & Τίνα Μεσσαροπούλου

Μπορεί και οι δύο να πρωταγωνιστούν με τις απόψεις και τα ρεπορτάζ τους στα τηλεοπτικά δρώμενα, όμως η πρώτη τους συνάντηση ήταν στα έδρανα του πανεπιστημίου. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια και η καταξιωμένη δημοσιογράφος σπούδαζαν μαζί στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών.

Αννίτα Πάνια & Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη και η Αννίτα Πάνια ήταν συμμαθήτριες σε σχολείο στα Εξάρχεια, αλλά και πολύ καλές φίλες. Η ηθοποιός, μάλιστα, είχε αποκαλύψει κάποια στιγμή ότι η παρουσιάστρια τη βοηθούσε συνέχεια στα Γαλλικά στα οποία ήταν πολύ καλή, γι΄ αυτό μάλιστα σπούδασε και αργότερα Γαλλική Φιλολογία.

Ναταλία Δραγούμη & Χάρης Βαρθακούρης

Η ηθοποιός που την έχουμε δει και σε ρόλο παρουσιάστριας και ο τραγουδιστής και συνθέτης με την σπουδαία φωνή, πήγαιναν και οι δύο στη σχολή Μωραΐτη, αλλά σε διαφορετικές τάξεις καθώς έχουν δύο χρόνια διαφορά ηλικίας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR