counter

Baby boom! Όταν οι stars ανακοινώνουν τον ερχομό του μωρού τους μέσω social media

Baby boom! Όταν οι stars ανακοινώνουν τον ερχομό του μωρού τους μέσω social media
Baby boom! Όταν οι stars ανακοινώνουν τον ερχομό του μωρού τους μέσω social media

Απο την Χριστίνα Μόνη

Πολλοί είναι εκείνοι οι διάσημοι που μοιράζονται κάποιες από τις πιο προσωπικές τους στιγμές με τους θαυμαστές τους που τους ακολουθούν στα social media.

Ένα από τα πιο χαρμόσυνα γεγονότα στην ζωή ενός ανθρώπου είναι φυσικά ο ερχομός ενός παιδιού. Μια τέτοια ανακοίνωση τραβάει την προσοχή των θαυμαστών. Κάπως έτσι τον τελευταίο καιρό οι διάσημοι ψάχνουν για δημιουργικούς τρόπους για να ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα.

Ο  τραγουδιστής Justin Timberlake, το διάσημο μοντέλο Doutzen Kroes και η τραγουδίστρια Katherine Jenkins ανακοίνωσαν τον ερχομό των παιδιών τους με μια τρυφερή φωτογραφία μέσω Instagram . Ο τραγουδιστής Tom Fletcher έγραψε ένα τραγούδι και το ανέβασε στο You-Tube για να ευχαριστήσει την γυναίκα του Giovanna για το δώρο ζωής που του έκανε. Άλλοι πασίγνωστοι που φρόντισαν να ανακοινώσουν μια εγκυμοσύνη μέσω social media είναι η διάσημη τραγουδίστρια Alicia Keys, η ηθοποιός Jaime King αλλά και η Billi Mucklow.

Οι περισσότεροι πάντως φροντίζουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους σημαντικές στιγμές της ζωής τους. Έτσι οι θαυμαστές έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν από πρώτο χέρι ότι αφορά τους αγαπημένους stars. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR