counter

Baby boom! Ο πολύ γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς και δεν το έμαθε κανείς

Baby boom! Ο πολύ γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς και δεν το έμαθε κανείς
Baby boom! Ο πολύ γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς και δεν το έμαθε κανείς

 

Απο την Αποστολία Φιλίππου

 

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός απέκτησε το πρώτο του παιδί πριν από δύο μήνες και δεν το πήρε είδηση κανείς! Πρόκειται για τον Αντώνη Κρόμπα, τον ηθοποιό που λατρέψαμε μέσα από τηλεοπτικές σειρές όπως:  «Η οικογένεια βλάπτει» και «Οι συμμαθητές».

Στις 25 Ιανουαρίου λοιπόν, η σύζυγος του Αντώνη Κρόμπα, Μαρίνα Σαμάρκου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και πλέον το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον ηθοποιό, ο οποίος επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση. Το αγοράκι τους, όπως μας είπε, είναι πλέον δύο μηνών, χαίρει άκρας υγείας και έχει ολοκληρώσει με τρόπο μοναδικό την οικογενειακή τους ευτυχία. «Ήταν κάτι που περιμέναμε και οι δυο με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντώνης Κρόμπας και η επίσης ηθοποιός, Μαρίνα Σαμάρκου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Δημαρχείο της Ρόδου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η γνωστή ηθοποιός Θωμαΐς Ανδρούτσου, με την οποία ο Αντώνης είχε συνεργαστεί όταν έπαιζαν στο σίριαλ του Mega «Η οικογένεια βλάπτει».

Αυτή την περίοδο εκτός από τη δημοφιλή σειρά «Οι συμμαθητές» τον συναντάμε στο Θέατρο Ιλίσια, όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μάνα θα πάω στο Hollywood»

 

Διαβάστε επίσης: Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκε πριν λίγους μήνες, περιμένει το πρώτο του παιδί & το εντοπίσαμε σε έξοδο

Διαβάστε επίσης: Πρωταγωνιστής από τους "Συμμαθητές" έκανε μυστικό γάμο και θα γίνει μπαμπάς!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR