counter

Αυτός είναι ο λόγος που ο Leonardo Di Caprio ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την υποκριτική!

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ο Leonardo DiCaprio άφησε θαυμάστριες και κινηματογραφικούς παραγωγούς με το στόμα ανοιχτό όταν ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα ότι αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμα στην καριέρα του.  

"Νιώθω άδειος. Έκανα τρεις ταινίες τα τελευταία δύο χρόνια και νομίζω ότι έχω καεί", δήλωσε και δείχνει να είναι αποφασισμένος να αφήσει την μεγάλη του αγάπη την υποκριτική για τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη, τις γυναίκες. Την οποία αγάπη και έχει αποδείξει πολλές φορές με τις πολλές -κυρίως ξανθές παρτενέρ- που αλλάζει πιο συχνά και από τους ρόλους που υποδύεται. Ο ηθοποιός δεν έχασε χρόνο και ήδη απολαμβάνει τις διακοπές του μακριά από τα κινηματογραφικά πλατό. Ο 38χρονος Leo μάλιστα ήταν το κέντρο της προσοχής των κυριών της παρέας την στιγμή που απολάμβανε τον καυτό ήλιο του Μαϊάμι δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου μενει.

Όπως άλλωστε ξεκαθάρισε στην ίδια συνέντευξη το επόμενο διάστημα αυτό που σκοπεύει να κάνει είναι "να χαλαρώνει με τους φίλους του, χωρίς να συζητάει για τίποτα ουσιαστικό και να φέρεται σαν χαζός".

Με τόσα εκατομμύρια στην τράπεζα άλλωστε μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό για όσο καιρό θέλει.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR