counter

Αυτός είναι ο καινούργιος της σύντροφος! Και του "ρίχνει" δώδεκα χρόνια!

Αυτός είναι ο καινούργιος της σύντροφος! Και του "ρίχνει" δώδεκα χρόνια!
Αυτός είναι ο καινούργιος της σύντροφος! Και του "ρίχνει" δώδεκα χρόνια!

Eva Longoria

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η προηγούμενη σχέση της με τον Eduardo Cruz, σίγουρα της έδωσε μια γεύση για το πόσο καλύτεροι μπορεί να είναι οι μικρότεροι άντρες. Η λατίνα Eva Longoria επιβεβαίωσε χτες ότι έχει σχέση με τον αμερικανό ποδοσφαιριστή Mark Sanchez, ο οποίος είναι 12 χρόνια νεότερός της.

Eva LongoriaH 37χρονη ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη στο τηλεοπτικό show "Extra", με παρουσιαστή τον κολλητό της φίλο Mario Lopez.

Όταν η "Νοικοκυρά σε Απόγνωση" ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για την προσωπική της ζωή εκείνη απάντησε: "Είσαι κακός. Υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να το αναφέρεις. Ο Μark και εγώ πάντως είμαστε μια χαρά. Απλά βγαίνουμε και είμαστε χαρούμενοι".

Η Eva χώρισε από την τελευταία σχέση της, τον αδερφό της Penelope Cruz, Eduardo τον Ιούνιο. Και σε αυτή τη σχέση ήταν η μεγαλύτερη, καθώς του "έριχνε" μια δεκαετία.

Το διαζύγιό της με τον Tony Parker βγήκε τον Ιανουάριο του 2011, όταν τον έπιασε να την απατάει με τη γυναίκα συναθλητή του.

H αδυναμία της στους αθλητές είναι γνωστή και η ίδια παραδέχτηκε τον προηγούμενο χρόνο στο περιοδικό GQ: "Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά ψάχνω πάντα για κάποιον αθλητή".



Eva Longoria


Ο 25χρονος Mark έχει στο βιογραφικό του σχέσεις με τις ηθοποιούς Hayden Panettiere και Jamie-Lynn Sigler, ενώ το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φήμες ότι έβγαινε με το πανέμορφο μοντέλο της Victoria’s Secret, Kate Upton. Τελικά, τον κέρδισε η μεγαλύτερη, αλλά sexy Longoria.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR