counter

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Άντριαν Πέιν: Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Άντριαν Πέιν: Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού
Αυτός είναι ο δολοφόνος του Άντριαν Πέιν: Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία του μπασκετμπολίστα, Άντριαν Πέιν, που σε ηλικία μόλις 31 ετών έπεσε νεκρός στο Ορλάντο ύστερα από πυροβολισμούς.

Οι αστυνομικές αρχές του Ορλάντο, λοιπόν, έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 29χρονου δράστη, Λόρενς Ντόριτι, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού.

Η σχετική ανακοίνωση των αρχών για το τραγικό συμβάν ανέφερε: «Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Διαβάστε επίσης: Σoκ στο μπάσκετ: Νεκρός ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκoύ, Aντριαν Πέιν σε ηλικία 31 ετών

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τη θλίψη και την οδύνη της για τον άδικο χαμό του Άντριαν Πέιν.

Ο Άντριαν Πέιν αγωνίστηκε δύο φορές από τον Παναθηναϊκό, στο φινάλε της σεζόν 2017-18 καθώς και μεσούσης της σεζόν 2018-19, κατακτώντας δύο Κύπελλα Ελλάδος κι ένα πρωτάθλημα. Μετά την δεύτερη θητεία του στην Ελλάδα, αγωνίστηκε για λογαριασμό της Βιλερμπάν στην Γαλλία, ενώ πέρσι βρισκόταν στην Ορμανσπόρ της Τουρκίας.


 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR