counter

Αυτός είναι ο "άγνωστος" όρος στη σύμβαση που υπέγραψε ο Ντάνος με το Survivor!

Αυτός είναι ο "άγνωστος" όρος στη σύμβαση που υπέγραψε ο Ντάνος με το Survivor!
Αυτός είναι ο "άγνωστος" όρος στη σύμβαση που υπέγραψε ο Ντάνος με το Survivor!

Το οκτασέλιδο έγγραφο που υπέγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο έφερε στο φως της δημοσιότητας η Νάνσυ Σπύρου στο Secret των Παραπολιτικών.

Όπως μάθαμε διαβάζοντας το εν λόγω συμφωνητικό, ο Ντάνος αμείβονταν από το Survivor με το ποσό των 500 ευρώ τον μήνα, ενώ θα λάβει τα 100.000 ευρώ αφού περάσουν 6 μήνες από τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ωστόσο, αυτό που μας έκανε εντύπωση στη σύμβαση που υπέγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Acun Medya είναι ο όρος που υπήρχε. 

Συγκεκριμένα, σε παράγραφο του εντύπου αναγράφονταν: «Ο συμμετέχων δεσμεύεται ότι, τόσο καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της παρούσας αλλά και για περίοδο ενός έτους μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα και στην Κύπρο του τελευταίου επεισοδίου του προγράμματος Survivor Greece, θα τηρεί αυστηρά εμπιστευτικό και δεν θα αποκαλύπτει με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο (τόσο στις χώρες μετάδοσης όσο και οπουδήποτε αλλού) οποιονδήποτε όρο της παρούσας, ως και οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τη διαδικασία επιλογής ή με την εκτέλεση της παραγωγής του προγράμματος».

Σύμβαση Ντάνου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR