counter

5+1 διάσημες Ελληνίδες μας "συστήνουν" τους κούκλους αδερφούς τους!

5+1 διάσημες Ελληνίδες μας "συστήνουν" τους κούκλους αδερφούς τους!
5+1 διάσημες Ελληνίδες μας "συστήνουν" τους κούκλους αδερφούς τους!

Είναι νέες, όμορφες και επιτυχημένες και τις γνωρίζετε πολύ καλά.

Αυτό  όμως που ίσως δε γνωρίζετε είναι ότι  έχουν και  κούκλους αδερφούς, οι οποίοι έρχονται για να επιβεβαιώσουν ότι τα γονίδια δεν είναι τυχαία υπόθεση.

Φυσικά, αναφερόμαστε στις διάσημες Ελληνίδες, όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Δούκισσα Νομικού, η Αθηνά Οικονομάκου, η Κατερίνα Καινούριου, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαριέττα Χρουσαλά.

Ξεκινώντας λοιπόν, θα αναφερθούμε σε ένα από τα αδιαμφισβήτητα πιο διάσημα αδέρφια Ελληνίδων σταρ...

Ο λόγος για τον Θοδωρή Μισόκαλο, τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκης , στον οποίον η παρουσιάστρια  τρέφει ιδιαίτερη αγάπη και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές, που μιλάει για εκείνον μέσα από τις εκπομπές της. Αυτή την περίοδο, ο 29χρονος Θοδωρής ζει στην Κύπρο, όπου ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου.

Η Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της!

Ο μεγαλύτερος κατά 2 χρόνια αδερφός της Δούκισσας Νομικού, Νικήτας Νομικός έχει σπουδάσει ναυτιλιακά στο Λονδίνο, με τα οποία να σημειώσουμε ότι ασχολείται και επαγγελματικά! Ο 33χρονος Νικήτας, σε αντίθεση με τον διάσημο πατέρα του και την επιτυχημένη αδερφή του, αποφεύγει τα φώτα των μέσων μαζικής ενημέρωσης! Τα δυο αδέρφια είναι πολύ αγαπημένα, και στηρίζουν συνέχεια ο ένας τον άλλον! Μάλιστα, τώρα που ο Νικήτας έγινε και θείος, η χαρά του αλλά και η στήριξη προς τη διάσημη αδερφή του είναι τεράστια!

Η Δούκισσα Νομικού με τον αδερφό της!

Ο Νικήτας Οικονομάκος είναι ο κατά δυο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός της καλλονής Αθηνάς Οικονομάκου. Ο 34χρονος Νικήτας θα μπορούσε κάλλιστα να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ωστόσο τον κέρδισε ο επιχειρηματικός κόσμος. Ο Νικήτας διατηρεί ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο και η διάσημη αδερφή του επισκέπτεται συχνά, ενώ να σημειώσουμε ότι έχει και πτυχίο μαθηματικού. Τα αδέρφια είναι πολύ αγαπημένα και πολύ δεμένα μεταξύ τους. Τώρα μάλιστα, που ο Νικήτας έγινε και θείος, δεν ξεκολλάει με τίποτα από την αδερφή του και τον ανιψιό του.

Οικονομάκου αδερφός

Ο κούκλος αδερφός της Κατερίνας Καινούριου, Πάνος είναι 31 ετών και οι σχέσεις τους είναι άριστες, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί! Ωστόσο, ο Πάνος που δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας!

Καινούργιου αδερφός

Ο μικρός αδερφός της Ζέτας Μακρυπούλια λέγεται Άκης και έχει φοβερή αδυναμία στην όμορφη παρουσιάστρια. Τα αδέρφια είναι πολύ δεμένα και στηρίζει ο ένας τον άλλον σε κάθε επαγγελματικό ή προσωπικό βήμα.

Μακρυπούλια αδερφός

Τέσσερα χρόνια είναι μεγαλύτερος από την αδερφή του Μαριέττα Χρουσαλά, ο Θανάσης Χρουσαλάς, ο οποίος έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής και από μικρός είχε πάντα μια κλίση προς τον αθλητισμό. Εν τέλει, αυτό που τον κέρδισε είναι το marketing, όπου κι εργάζεται  τα τελευταία χρόνια σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία.! Φυσικά, με την αδερφή του διατηρεί άριστες σχέσεις, παρόλο που η παρουσιάστρια  ζει πλέον  μόνιμα στις ΗΠΑ με την οικογένεια της.

Χρουσαλά αδερφός

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR