counter

Αυτό είναι το υπέρογκο ποσό που καλείται να πληρώσει ο Πασχάλης για το "στιγμιαίο λάθος"!

Αυτό είναι το υπέρογκο ποσό που καλείται να πληρώσει ο Πασχάλης για το "στιγμιαίο λάθος"!

Η υπόθεση της πραγματογνωμοσύνης που έδειξε ως πατέρα εξώγαμου τέκνου τον τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη έχει προκαλέσει αλλεπάλληλες δικαστικές διαμάχες την τελευταία δεκαετία.

Η σύζυγός του, Αλίκη, έκανε δημόσιες δηλώσεις στα ΜΜΕ, αμφισβητώντας με αυτό τον τρόπο τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας που διενήργησε ο δικαστικός πραγματογνώμονας γενετιστής Κωνσταντίνος Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος μιλώντας γι’ αυτή τη δικαστική διαμάχη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνης, τόνισε: «Τα τεστ πατρότητας δεν μπορούν να νοθευτούν. Είναι ανάλυση του bar code του καθενός μας. Ιδιαίτερα στην περίπτωση που είναι θετική η πατρότητα, δηλαδή αποδεικνύεται η πατρότητα για έναν άνθρωπο, δεδομένου ότι όλοι μας έχουμε μόνον ένα πατέρα».

«Για έναν χρόνο των επιθέσεων αυτών του ζευγαριού μέσω των ΜΜΕ, διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν τηλεφωνήματα στα οποία ζητούσαν διευκρινήσεις σχετικά με τον αν έγιναν αδιαφανείς διαδικασίες. Τότε αναγκάστηκα να κάνω την πρώτη μήνυση-αγωγή 2008, ώστε να συνετιστεί η κ. Αρβανιτίδη. Συνολικά, έγιναν 5-6 αγωγές αλλά και 596 μηνύσεις! Όλα ευτυχώς κατέληξαν υπέρ εμού με αρκετούς μήνες τιμωρίας βεβαίως και για τους δυο. Θα πρέπει να σας πω ότι ο τραγουδιστής θα πληρώσει 120.000 ευρώ», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος.

Στη συνέχεια, ακολούθησε και η γραπτή δήλωση της Αλίκης Αρβανιτίδη:

«Στις 02/05/2017, εκδικάστηκε μετά από αναβολές το ποινικό σκέλος μιας παλαιότερης εκκρεμότητας του  2010, όταν δηλαδή δεν είχε κριθεί αμετάκλητα το θέμα της πατρότητας του τέκνου. Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2010 ο Πασχάλης και η Αλίκη Αρβανιτίδη είχαν υποβάλει σε κλίμα έντονης ψυχικής φόρτισης, μία αναφορά προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών διατυπώνοντας αιτιάσεις και παράπονα για την διαδικασία διεξαγωγής της πραγματογνωμοσύνης περί της πατρότητας. Οι αιτιάσεις αυτές δεν έγιναν δεκτές ως αληθείς και ικανές να οδηγήσουν σε επανάληψη της εξέτασης όπως ζητούσε σε όλα τα αστικά δικαστήρια της πατρότητας η οικογένεια Αρβανιτίδη. Σε ό,τι αφορά την επιβληθείσα ποινή της 2ας Μαϊου 2017 σε βάρος του Πασχάλη Αρβανιτίδη αυτή μετετράπη  σε χρηματική και θα καταβληθεί όπως επιβάλλεται στο δημόσιο ταμείο. Ασφαλώς η απόφαση είναι σεβαστή  και δεσμευτική όπως κάθε δικαστική κρίση  Για τη συγκεκριμένη υπόθεση πρέπει να σημειωθεί: α)υπήρξε αντίθετη εισαγγελική πρόταση για την απόφαση του Πασχάλη Αρβανιτίδη, β)υπήρξε έγγραφη  δήλωση της πλευράς Αρβανιτίδη ότι δεν είχε με την αναφορά της το 2010, ως σκοπό να θίξει προσωπικά τον πραγματογνώμονα τον οποίο θεωρούσε και θεωρεί άξιο επιστήμονα κατάλληλο μάλιστα για να διενεργούσε τη ζητούμενη επανεξέταση. Κατόπιν αυτών, ειδικά στις τρέχουσες γενικότερες συνθήκες η αναμόχλευση των ίδιων θεμάτων με αφορμή παλιές δικαστικές εκκρεμότητες σε οικογενειακής φύσεως υπόθεση δεν πιστεύουμε ότι προσφέρει καλές υπηρεσίες ούτε ωφελεί πραγματικά οιονδήποτε».

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne