counter

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής Showbiz!

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής Showbiz!
Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής Showbiz!

Η ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου, που έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Μπρούσκο», είχε καταφέρει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, η όμορφη ηθοποιός αυτή την φορά δεν τα κατάφερε. Όπως αποκαλύπτει, η όμορφη Ελένη εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με το μοντέλο Στέλιο Νιάκαρη. Οι δυο τους κατέφθασαν μαζί στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Διπλή Ταρίφα» και τα βλέμματά τους πρόδιδαν τον ερωτισμό που υπήρχε στο παρασκήνιο.

Όλα ξεκίνησαν από την τηλεοπτική σειρά που συμμετέχουν και οι δυο, «Ελεύθερη σχέση». Οι ατελείωτες ώρες στα γυρίσματα αλλά και τα κοινά ενδιαφέροντα τους, τους έφεραν ακόμα πιο κοντά και κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν πως ταιριάζουν πολύ. Ελεύθερη εκείνη εδώ και καιρό, εργένης κι εκείνος μετά το τέλος της σχέσης του με την φοιτήτρια του Οικοινομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Φραγκογιάννη, με την οποία ήταν ζευγάρι περίπου δυο χρόνια αποφάσισαν να ενδώσουν στην έλξη που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR