counter

Αυτό είναι το μοντέλο της Victoria's Secret που ευθύνεται για τον χωρισμό τους

Αυτό είναι το μοντέλο της Victoria's Secret που ευθύνεται για τον χωρισμό τους
Αυτό είναι το μοντέλο της Victoria's Secret που ευθύνεται για τον χωρισμό τους

Bieber_Gomez

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Η είδηση του χωρισμού της 19χρονης Selena Gomez με τον 18χρονο pop star Justin Bieber έσκασε χτες το πρωί σαν βόμβα. Τα πρώτα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Selena δεν μπορούσε να εμπιστευτεί πλέον τον αγαπημένο της, μετά τις εμφανίσεις του με διάφορα όμορφα κορίτσια στο πλάι του.

Η πρώτη εμφάνιση της τραγουδίστριας μετά το χωρισμό έγινε σήμερα στα πολυκαταστήματα K- Mart της Νέας Υόρκης για την προώθηση της νέας της σειράς ρούχων "Dream Out Loud".  Η Selena έδειχνε χαρούμενη και συνομίλησε αρκετή ώρα με τους θαυμαστές της.
Bieber_Gomez

Ο Justin, από την άλλη, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί από τους paparazzi, αλλά εμφανίστηκε χτες σε ραδιοφωνικό σταθμό και φάνηκε τελείως απροετοίμαστος στις ερωτήσεις για το νέο status της προσωπικής του ζωής. "Ειλικρίνα δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή μου. Δεν μπορώ να κάνω σχόλιο", δήλωσε με αμηχανία. 

Πάντως τα πρώτα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Selena επέλεξε να τελειώσει το ειδύλλιο όταν είδε τον Justin Bieber στην θεατρική παραγωγή του Broadway, "The Lion King", παρέα με το μοντέλο της Victoria's Secret, Barbara Palvin. Oι δυο τους γνωρίστηκαν στα παρασκήνια του φετινού show της εταιρίας που έγινε πριν λίγες μέρες. Στο show τραγούδησε και η Gomez, αλλά φαίνεται ότι στα παρασκήνια ο Justin κατάφερε να βρει ευκαιρία να μιλήσει με τον "άγγελο". Άνθρωποι που βρίσκονταν backstage είπαν: "O star προσέγγισε όλα τα κορίτσια, αλλά τελικά κατέληξε να μιλάει αρκετή ώρα με την Barbara".
Bieber_Gomez

Το στοιχείο που οδήγησε τους δημοσιογράφους να θεωρούν το μοντέλο Barbara Palvin ως το μήλον της έριδος είναι η εικόνα που δημοσίευσε η Selena στο Twitter από εκείνη τη βραδιά. Η φωτογραφία δείχνει τον Justin και την Βarbara ακριβώς πίσω του, και η λεζάντα που επέλεξε η Gomez για να την συνοδεύσει ήταν άκρως αινιγματική. Το μόνο που έγραψε ήταν "…..".
Bieber_Gomez

Το μοντέλο, επίσης μέσω Ttwitter, αρνήθηκε ότι υπάρχει κάτι πονηρό στη σχέση της με τον 18χρονο star, αλλά ο χρόνος θα αποκαλύψει αν είναι αλήθεια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR