counter

Αυτή η νύχτα μένει: Η απάντηση του Τάσου Λέκκα για το αν ο Γιώργης μάθει για τον Τάσο και τη Νίτσα

Αυτή η νύχτα μένει: Η απάντηση του Τάσου Λέκκα για το αν ο Γιώργης μάθει για τον Τάσο και τη Νίτσα
Αυτή η νύχτα μένει: Η απάντηση του Τάσου Λέκκα για το αν ο Γιώργης μάθει για τον Τάσο και τη Νίτσα

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” μίλησε ο ηθοποιός Τάσος Λέκκας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει”.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον ρόλο του, στην ανταπόκριση του κόσμου και τη μητέρα του.

Δείτε επίσης! Τάσος Λέκκας: “Μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου…”- “Λύγισε” on air η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Αυτή η νύχτα μένει – Όσα είπε ο Τάσος Λέκκας

Τι συνέβη με τη Μαρία: «ο Τάσος ποτέ δεν θέλησε τη Μαρία στην πραγματικότητα ποτέ δεν την αγάπησε, ήταν μια κοπέλα που συμπαθούσε που περνούσανε καλά και μέχρι εκεί. Και με μία σειρά λάθος αποφάσεων όπως το να παντρευτεί τη Μαρία, κατέληξε να την αφήσει στην εκκλησία».

Θα μάθει ο Γιώργης για τον Τάσο και τη Νίτσα; «ο θείος μου μπορεί να το μάθει μπορεί και όχι, μπορεί να το κρύβουμε για πάντα μπορεί να το πούμε, ποιος ξέρει. Πάντως εάν συμβεί θα είναι μια σκηνή με φοβερό ενδιαφέρον».

Η συνάντηση με τη Νίτσα «ήταν η πρώτη φορά που ο Τάσος πέρασε πραγματικά καλά. Βγαίνει και χορεύει και γελάει. Υπάρχει μια γυναίκα απέναντί του, μια γυναίκα για την οποία λέει ήταν γυναίκα ζωντανή, οπότε σίγουρα του ανάβει κάτι».

Για τον Μίλτο «είναι ένα τεράστιο βάρος πάνω στον Τάσο. Ο Τάσος έχει κάνει και λάθη σε αυτή τη σχέση, ο Μίλτος του ζητούσε βοήθεια, θα μπορούσε να του σταθεί περισσότερο».   

Τι λέει ο κόσμος στον Τάσο Λέκκα: «κυρίως είναι θετικά προσκείμενοι αλλά έχουν υπάρξει και στιγμές που είναι περίεργα επιθετικοί, θεωρούν ότι έχουν συναντήσει τον Τάσο του «Αυτή η νύχτα μένει».

Πως νιώθει η μητέρα του: «η μαμά είναι ιπτάμενη, την κοροϊδεύω πολύ συχνά της λέω «προσγειώσου». Είναι πανευτυχής, είναι πολύ περήφανη γιατί προσπαθήσαμε πολύ για αυτό. Να μπορώ πλέον να ζω άνετα από το επάγγελμα που επέλεξα και σπούδασα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR