counter

Αυτή είναι νονά της Υβόννης Μπόσνιακ που την βάπτισε Μαρία - Νεφέλη!

Αυτή είναι νονά της Υβόννης Μπόσνιακ που την βάπτισε Μαρία - Νεφέλη!
Αυτή είναι νονά της Υβόννης Μπόσνιακ που την βάπτισε Μαρία - Νεφέλη!

Και το όνομα αυτής; Μαρία Νεφέλη! Η Υβόννη Μπόσνιακ βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη, γεγονός που έχει αποκαλύψει και η ίδια σε συνέντευξη της. Το πανέμορφο μοντέλο από την Κροατία και κορίτσι του Αντώνη Ρέμου πρόσφατα παρουσίασε την collection της που φέρει το όνομα της “Be you, by Yvonne”. Στη λαμπερή αυτή βραδιά μια ξεχωριστή γυναικεία παρουσία ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να τη στηρίξει με τη ζεστή αγκαλιά της και να της ευχηθεί τα καλύτερα για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Αντλεί δύναμη από τη νονά της

Η γυναίκα που αγκαλιάζει την Υβόννη Μπόσνιακ ακούει στο όνομα Βαρβάρα Γάππα και είναι η νονά της πρώην Υβόννης και μετά τη βάπτιση... Μαρίας – Νεφέλης. Η ξανθιά κομψή Θεσσαλονικιά είναι στενή φίλη και κουμπάρα του Αντώνη Ρέμου. Ο τραγουδιστής την έχει παντρέψει με τον καλύτερό του φίλο Γιώργο Καταϊσάρογλου και όλοι μαζί έχουν ταξιδέψει μαζί και στη Νότια Αφρική.

Ανήρτησε φωτογραφία με μια τεράστια αγκαλιά στη νονά της

Με μια φωτογραφία που ανήρτησε η Υβόννη Μπόσνιακ στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram φαίνεται η ευγνωμοσύνη της και η αγάπη της για τη γυναίκα που την βάφτισε και έγινε πνευματική της μητέρα.

Η Βαρβάρα Γάππα δε μένει στην Αθήνα και η βαφτιστήρα της την βλέπει όταν ξεκλέβει χρόνο για να ταξιδέψει στην πατρίδα του Αντώνη Ρέμου. Οι δυο γυναίκες έχουν άριστες φιλικές σχέσεις και η τεράστια αγκαλιά της νονάς Βαρβάρας Γάππα πάντα γεμίζει με ενέργεια την πανέμορφη καλλονή. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR