counter

Αυτή είναι η τελευταία τάση όλων των celebrities!

Αυτή είναι η τελευταία τάση όλων των celebrities!
Αυτή είναι η τελευταία τάση όλων των celebrities!

Extension βλεφαρίδων. Η αλήθεια είναι πως σαν μέθοδος και έμενα με εντυπωσίασε γιατί έχουν πολύ φυσικό αποτέλεσμα….

Στην αρχή να σας πω την αλήθεια φοβόμουν μήπως καταστρέψω τις δικές μου ή μήπως η κόλλα που μπαίνει μου προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στα μάτια.

Αφού λοιπόν ρώτησα κάποιες που είχαν είδη κάνει τοποθέτηση η αλήθεια είναι πως μπερδεύτηκα λίγο πήγα στην δική μου αισθητικό Χριστίνα Σαράντη και το συζήτησα μου είπε λοιπόν τα εξής:  Όπως όλα όμως έτσι και αυτό θέλει προσοχή ποιος σας το εκτελεί και κυρίως τα υλικά που τοποθετούνται.

Όλοι ξέρουμε κορίτσια πως ότι πληρώνεις παίρνεις. Ο κίνδυνος που υπάρχει στην τοποθέτηση για extension βλεφαρίδων είναι να μην σας βάλουν υποαλλεργικα προϊόντα και κυρίως κόλα και να πάθετε κάποια αλλεργία ή ερεθισμό.

Τις βλεφαρίδες πρέπει να τις κολλήσουν όχι στις μικρές αλλά σε αυτές που έχουν μακρύνει έτσι ώστε να μην καταστρέψουν τις καινούργιες. Πρέπει οι βλεφαρίδες που θα τοποθετήσετε να είναι τόσες όσες αντέχουν οι δικές σας και όχι υπερβολή και από το βάρος καταστραφούν οι δικές σας.

Υπάρχει κίνδυνος να σας τις κολλήσουν πάνω στο βλέφαρο και να στις επέμενες μέρες να νιώθετε τράβηγμα στο βλέφαρο. Αμέσως θα πρέπει να αφαιρεθούν.

Η εφαρμογή κοστολογείται από 70-100 Ε

Αυτοί είναι οι κίνδυνοι που υπάρχουν αν γίνει λάθος τοποθέτηση. Αν γίνει όμως σωστά είναι μια πολύ ωραία μέθοδος με πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Tips για την καλύτερη συντήρηση τους είναι…Μην χρησιμοποιείτε αδιάβροχη μάσκαρα. Όχι προϊόντα με βάσει το λάδι για να αφαιρείτε το μακιγιάζ. Μην τρίβετε πολύ δυνατά τα μάτια σας και για τις πρώτες 48 ώρες όχι νερό. Έτσι θα έχετε για 40 μέρες θα μπορείτε να σαγηνεύετε τα πλίθοι! Σας αρέσουν οι δικές μου;  Εγώ πραγματικά έχω ενθουσιαστεί. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR