counter

Αυτή είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τις φωτογραφίες και τα βίντεο Μηλιώνη-Μπέλλα

Αυτή είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τις φωτογραφίες και τα βίντεο Μηλιώνη-Μπέλλα
Αυτή είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τις φωτογραφίες και τα βίντεο Μηλιώνη-Μπέλλα

Το τελευταίο διάστημα μεγάλη έκταση πήραν τα σχόλια που αφορούσαν τη φημολογούμενη σχέση του Δημήτρη Μηλιώνη και της Ιωάννας Μπέλλα.

Η σύντροφος του επιχειρηματία Δήμητρα Αλεξανδράκη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μετά την επιστροφή της από το απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας Nomads.

Το μοντέλο θέλοντας να δώσει ένα τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν μίλησε για τις φωτογραφίες και τα βίντεο,  που είδαν το φως της δημοσιότητας, λέγοντας: «Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος».

Η Σάσα Σταμάτη έρχεται να αποκαλύψει αυτή την γυναίκα μυστήριο που κρύβεται πίσω από αυτή την πλεκτάνη και μέσα από το Secret των Παραπολιτικών υποστηρίζει πως δεν είναι άλλη από την Έλλη Παπαγγελή.

Κάποτε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν φίλη με την Έλλη Παπαγγελή και κυκλοφορούσαν μαζί στα κοσμικά στέκια της πόλης. Η Δήμητρα δεν θέλει να πει το όνομά της δημόσια για να μην την εκθέσει, ενώ από την άλλη η Έλλη κάνει προσπάθειες για να τα βρουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Μηλιώνης και η πρώην παίκτρια του Nomads είναι αυτή τη στιγμή περισσότερο δεμένοι από ποτέ, αποκαλύπτει η Σάσα Σταμάτη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR