counter

Αυτή είναι η 31χρονη σύμβουλος, πρώην μοντέλο, που κόλλησε κορονοϊό τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ

Αυτή είναι η 31χρονη σύμβουλος, πρώην μοντέλο, που κόλλησε κορονοϊό τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ
Αυτή είναι η 31χρονη σύμβουλος, πρώην μοντέλο, που κόλλησε κορονοϊό τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνεις τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Πως όμως κόλλησε κορονοϊό ο Αμερικάνος Πρόεδρος;

Η Χόουπ Χικς, 31 ετών, φέρεται να είναι η συνεργάτιδα που κόλλησε κορονοϊό το ζεύγος Τραμπ. Η ίδια βρισκόταν στο Air Force One μαζί τους και ταξίδεψαν από το Κλίβελαντ, στο Οχάιο, για να συμμετάσχει ο Ντόναλντ Τραμπ στο ντιμπέιτ με τον αντίπαλό του για την προεδρία Τζο Μπάιντεν.

Παράλληλα η ίδια ταξίδεψε μαζί του την περασμένη Τετάρτη στη Μινεσότα, για μια συνάντηση εργασίας. Την ίδια στιγμή πολλοί δημοσιογράφοι είχαν παρατηρήσει τις περασμένες ημέρες ότι αρκετοί συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ είχαν επιδεικτικά αρνηθεί να φορέσουν μάσκα στην αίθουσα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικάνου Προέδρου στο Οχάιο.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι η Χόουπ Χικς ήταν η αιτία που ο ίδιος και η σύζυγός του Μελάνια Τραμπ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό:

«Η Χόουπ Χικς, η οποία εργάζεται πολύ σκληρά, χωρίς να παίρνει ούτε μια ανάσα, βρέθηκε θετική στον Covid-19. Τρομερό! Η Πρώτη Κυρία και εγώ περιμένουμε τα αποτελέσματα του τεστ. Στο μεταξύ θα παραμείνουμε σε καραντίνα!» έγραψε ο Αμερικάνος Πρόεδρος.

Ποια είναι η Χόουπ Χικς

Η Χόουπ Χικς βρίσκεται στην ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ από το 2016 και είναι πολύ στενή συνεργάτιδά του. Ήταν διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο, αλλά εγκατέλειψε το πόστο της για ένα διάστημα και εργάστηκε στο κανάλι Fox Νews. Είναι χαμηλών τόνων αλλά πανίσχυρη στο παρασκήνιο. Η ίδια είναι πρώην μοντέλο, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί για την Ιβάνκα Τραμπ στη Νέα Υόρκη. Κατόπιν έγινε το αυτί του Αμερικανού προέδρου, ενώ η σχέση τους δεν έχει ποτέ διαταραχθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR