counter

Αυτές είναι οι δύο νέες υποψήφιες για το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη σιγά σιγά ολοκληρώνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής της στον Alpha.

Η λαμπερή παρουσιάστρια θα βρεθεί ξανά με τους τηλεθεατές της στις 30 Σεπτεμβρίου και θα κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό έχει απομακρυνθεί ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και την θέση του πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ έφυγε και η Νάνσυ Παραδεισανού και αυτό το διάστημα γίνονται συζητήσεις για να συμπληρωθεί η ομάδα του πάνελ.

Όπως έγραψε πρώτο το FTHIS.GR από δοκιμαστικό πέρασαν η εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Βαλέρια Χοψωνίδου.

Το πρωί της Πέμπτης ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» αποκάλυψε άλλα δύο νέα πρόσωπα που πέρασαν από δοκιμαστικό για να βρίσκονται δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη.

«Πέντε πρόσωπα πέρασαν από δοκιμαστικό. Η μεγάλη έκπληξη είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Στο νούμερο δύο είναι η Μαντώ Γαστεράτου που είχε μια συνεργασία με το Open, η οποία έληξε. Στο νούμερο τρία είναι η Βίκυ Κάβουρα, η οποία είναι δοκιμαστεί στην παρουσίαση στο Its show time με τον Νίκο Κοκλώνη. Το επόμενο πρόσωπο που μου κάνει εντύπωση είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Και στο νούμερο πέντε είναι η Βαλέρια Χοψονίδου.», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR