counter

Αυτές είναι οι δύο απουσίες από τον γάμο της Νατάσσας Μποφίλιου που συζητήθηκαν πολύ!

Αυτές είναι οι δύο απουσίες από τον γάμο της Νατάσσας Μποφίλιου που συζητήθηκαν πολύ!
Αυτές είναι οι δύο απουσίες από τον γάμο της Νατάσσας Μποφίλιου που συζητήθηκαν πολύ!

Μπορεί να περίμενε κάποιος ότι η Νατάσσα Μποφίλιου θα είχε καλέσει στον γάμο της όλη την έντεχνη μουσική σκηνή, η guest list των επωνύμων ήταν τελικά πολύ περιορισμένη.

Οι καλεσμένοι της ερμηνεύτριας και του εκλεκτού της καρδιάς της, Χρήστου Κορτσέλη, στην Ταράτσα του Φοίβου, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, έφταναν τους 400.

Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμε του Down Town, εντύπωση έκανε το γεγονός ότι από το μυστήριο απουσίαζαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Χαρούλης, δύο καλλιτέχνες που έχουν περάσει στη συνείδηση των fans ως αγαπημένοι φίλοι της Νατάσσας.

Όσοι όμως την γνωρίζουν καλά λένε ότι δεν ανήκει στον κύκλο των κολλητών της φίλων. 

Όπως και να 'χει, όμως, οι δυο γυναίκες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και έχουν διαψεύσει τις φήμες που κάποτε τις ήθελαν στα μαχαίρια.

Μάλιστα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε πρόσφατη συνέντευξη της στο ίδιο περιοδικό είχε δηλώσει για τη Νατάσσα Μποφίλιου: "Ίσως έχουμε παραμείνει φίλες γιατί δεν βλέπουμε ότι μοιάζουμε. Εκτιμούμε πολύ η μία την άλλη, αλλά έχουμε διαφορετικές επιλογές ζωής. Ακριβώς όπως εγώ την αποδέχομαι ως φίλη μου, ενώ μπορεί να της αρέσει για παράδειγμα το τρέξιμο και εμένα η ξάπλα στον καναπέ, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αποδεχόμαστε καλλιτεχνικά η μία την άλλη. Υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ μας και όχι ανταγωνισμός".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR