counter

Αυτά τα ζευγάρια χώρισαν μέσα στο 2018

Αυτά τα ζευγάρια χώρισαν μέσα στο 2018
Αυτά τα ζευγάρια χώρισαν μέσα στο 2018

Το 2018 δυστυχώς έφερε κάποιους χωρισμούς στην ελληνική showbiz. Πολλά ζευγάρια αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε 4 χωρισμούς που έγιναν μέσα στο 2018.

1. Άκης Πετρετζίκης - Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου

Και πάλι μόνος είναι ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος δεν είναι πια μαζί με την Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου. Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να βλέπαμε κοινές τους φωτογραφίες στα social media, ωστόσο λίγους μήνες μετά, τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Ωστόσο, η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου δεν έχει σβήσει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις κοινές τους φωτογραφίες. Οπότε, ο χωρισμός μπορεί να μην είναι οριστικός.

2. Άλκης Κούρκουλος - Ευγενία Δημητροπούλου

Παρελθόν αποτελεί και η σχέση του Άλκη Κούρκουλου και της Ευγενίας Δημητροπούλου. Τα γκρίζα σύννεφα που εμφανίστηκαν πριν από λίγους μήνες στην σχέση τους οδήγησαν σε οριστικό χωρισμό. Οι δύο ηθοποιοί βίωσαν την πρώτη κρίση στα τέλη της περασμένης άνοιξης και παρά την προσπάθεια επανασύνδεσης μέσα στο καλοκαίρι, δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους. Έπειτα από κοινή πορεία τεσσάρων ετών, το ζευγάρι αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή του χώρια.

3. Ειρήνη Σκλήβα - Νίκος Χυδήρογλου

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν μετά από 16 χρόνια γάμου η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου, Ειρήνη Σκλήβα και ο επιχειρηματίας Νίκος Χυδήρογλου. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μία κόρη, την Μαριτίνα, έχει χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες ενώ τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του φάνηκαν το καλοκαίρι του 2016. Η Miss Κόσμος 1996 γνώρισε τον πατέρα του παιδιού της το 2001 και μέσα σε λίγους μήνες οι δυο τους αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, αφού ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος.

4. Στέλλα Μιζεράκη – Πάνος Ζάρλας

Φινάλε για τη σχέση του Πάνου Ζάρλα και της Στέλλας Μιζεράκη. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο σπίτι του Power of Love και ο έρωτάς τους συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό και τους χάρισε τη νίκη, πλέον δεν είναι μαζί. Αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους με μια ανάρτηση στο instagram.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR